2/12 anonim válasza:
Szerintem barna lesz.Jó esetben.
Narancssárga. Rossz esetben.
Viccet félretéve: nem tartom gáznak, ha nem viszi túlzásba! Legyen egy szép barna színe, de ne nézzen ki úgy mint akit bennt felejtettek a sütőben.
22/L
3/12 anonim válasza:
Akkor ott lesz. Nem jön be. Ha fiú vagy focizzál a napon, ha férfi, akkor meg dolgozz...
4/12 A kérdező kommentje:
Az a helyzet h testepito vagyok es a kulsom miatt jo a barnasag.........
2012. ápr. 11. 22:24
5/12 anonim válasza:
ez nem tartozik a témához:Dszigorúan a szoláriumról van szó.és ezt akárhogy csűrjük csavarjuk ratyis...
6/12 anonim válasza:
Tényleg gyúrni jársz vagy szart lapátolsz? Látom, jó erőben vagy, bár az eszedre még edzeni kéne, mert az nem elég nagy.
by: Alvin és a mókusok
Nade komolyra fordítva:
Ha neked tetszik, csináld!
8/12 anonim válasza:
Semmi gond nincs azzal, ha egy férfi szolizik.(Persze nem szabad túlzásba vinni.)
Egyértelműen kívánatosabb egy szép barna test, mint egy hófehér.
9/12 anonim válasza:
Nekem nem tetszik as szolibarna férfitest. A kigyúrt sem. De biztos van olyan akinek tetszik, szóval hajrá! 28L
10/12 anonim válasza:
nálunk az edzőteremben van szoli is! és 95%ban ffiak járnak, több testépítő is. talán keress olyan termet, ami ilyen
de én egy rendes szoliból sem néznélek ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!