Körte alakom van?
A mellem elég kicsi, (de nem ez a fő baj, mert még csak 13 vagyok) a bordáim kilátszanak, a hasam lapos. Viszont a csípőm hihetetlenül széles, a combom nagyon vastag (pedig ha megfeszítem csak kicsi háj van rajta..) és a fenekem is elég nagy..
Szóval: felül anorexiásnak nézek ki, alul túlsúlyosnak. Vagyis olyan mintha a felsőtestem egy másik emberé lenne...Amikor hason fekszem pl tesin, akkor konkrétan a medencecsontomon támaszkodok, nem valami kényelmes.
Anyukámnak is ilyen az alakja, nem mondom, hogy nem szép, de ő sem tud felvenni hosszabb pólót, vagy akár egyberuhát, és én se.
Ez ellen semmit nem lehet tenni?? Valamilyen comb/fenék-erősítő gyakorlatok? :/
15 éves vagyok, engem ez ugyanez a szörnyű testalkat sodort anorexiába 12 éves koromban, és még mindig tart. Nem merek meghízni, pedig 41 kg vagyok, hiszen a fenekem-combom még így is hatalmas, hiába vagyok 164 cm.
Őszintén nem értem, hogy a hasra-hízós lányok miért utálják a testalkatukat, hiszen akkor vékony lesz a lábuk és nagy lesz a mellük...:/ Szóval á..
Nem tudom mit tudnál csinálni, engem lelkileg tönkretett hogy bármennyi kiló vagyok sosem lesz lesz kis fenekem és vékony lábam. Én csináltam naponta 2 óráig lábgyakorlatokat, maximum vastagabb lett az izomgyarapodástól.
El kell fogadnod, tereld az arcodra és a derekadra a figyelmet..
Ugyanilyen alkat vagyok. Nekem is sok időbe telt, mire elfogadtam. Sporttal javíthatsz az arányaidon, én speciel úszok és felülre erősítek eléggé. Viszont kegyetlenül nehéz, lassú és kitartó munka izmot építeni.
20/L
ma 18:17
Én mindenhova hízok, de a derekam/csípőm nem túl íves.
A 2 kezem összetenném az ilyen alakért, ami nektek van.
Max megcsináltatnám a mellem, ha nagyon zavarna, de még mindig egyszerűbb, mint az egész testet átszabatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!