Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki ha valakinek...

Eugén001 kérdése:

Szerintetek ciki ha valakinek eláll a füle?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 15. 17:31
1 2
 11/17 anonim válasza:
Sztem nagyon!!!
2012. ápr. 21. 13:45
 12/17 Vizimalac válasza:
100%
Nem ciki, aki cikiz vele az nem normális. Ha fiú vagy akkor a lánynak legalább lesz mibe kapaszkodnia, vagy abba kapaszkodik ha még többet akar, ha lány vagy vagy akkor sem ciki, mert legalább van mibe kapaszkodnia a fiúnak, ha épp ahoz van kedve, hogy spanglizz. Ennyi hülye kérdést is rég olvastam.
2012. ápr. 21. 14:15
 13/17 anonim válasza:
100%
Szreintem nem ciki!! ez lehet a sexepiled!! :):):)
2012. ápr. 21. 20:25
 14/17 anonim válasza:

Egyik ismerősömnek elálló füle van, már 50 éves, és világ életében hosszú, egyenes hajat hordott, hogy eltakarja. Amióta megismertem irritált és az én szememben oltári hülyén hat, hogy a hosszú fürtjei között kikandikál a füle. Így aztán kétszer olyan látványos.

Semmi bajon nincs egyébként a fülével, és teljesen természetes, nem vagyunk egyformák, csak visszafelé sül el, ha valaki mindenképpen el akarja dugni.

Szerintem nyugodtan vállald fel, ilyen vagy, és kész, aki megszeret, (vagy nem szeret meg), az nem a füled miatt fog megszeretni (vagy nem), hanem azzal együtt, és lehet, hogy valakinek éppen ezért fogsz tetszeni.

2012. ápr. 22. 12:23
 15/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) !
2012. ápr. 23. 16:53
 16/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki. Ha még fiatal vagy, akkor azért zavarhat. Később majd rájössz, hogy ez tkp. aranyos, de leginkább nem érdekel senkit rajtad kívül. :)
2012. ápr. 24. 21:18
 17/17 anonim válasza:
Nekem is elállnak a füleim...Régebben cikiztek is miatta, de már nem és már én is megszoktam,egyáltalán nem zavar,sőt néha még lófarokba is kötöm a hajam,amikor sokan azt mondják,hogy cuki vagyok az elálló füleimmel. Például a fiúmnak kifejezetten tetszenek az elálló füleim. Szerintem senki ne szégyellje ezt a tulajdonságot. 13/L
2012. okt. 10. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!