Miért van az, hogy Magyarországon nem értékelik az igazi szépséget?
Nem akarok belépzeltnek tünni,de egy nagyon szépnek mondott lány vagyok (TERMÉSZETES SZÉPSÉG) alig szoktam magamra sminket rakni, mert nincs rá szükségem és nagyon csinos is vagyok(rendszeresen tornázok otthon).durva volt és beképzelt szöveg,de mind1-----Amig itt éltem Magyarországon 20 éves koromig EGYETLENEGY barátom sem volt..1,5 évre kimentem Németországba és szo szerint ragadtak rám a férfiak és mindenki mondta hogy soha nem láttak még ilyen szép lányt.barátom is volt és nagyon szerettük egymást..
most megint itt vagyok Magyarországon és senki mégcsak rámsem néz , azért mert nem vagyok egy agyonsminkelt,agyonplasztikázott tömegtermék..miért van ez???
Aki már azzal kezdi, hogy nem akarok beképzeltnek tűnni...meg bizonygatja, hogy ő nem beképzelt, na ott már van egy bibi.
Miért kell a magyar pasikat általánosítani?
Miért kell a magyar csajokat általánosítani?
Szerintem nem csak azoknak van pasija akik sz*rrá vannak plasztikázva és sminkelve.
Lehet, hogy a modoroddal van valami baj, a stílusod nem tetszik az embereknek vagy ilyesmi.
Ja!
A szépség nem csak külsőség. ;)
Tanulj meg írni! 20 fölött már illene te kis "szép" magyar lány.
15/L
Mások nevében nem beszélhetek de lehet hogy ép azért nem mernek közeledni mert túl szép vagy és azt gondolják hogy esélyük sem lenne.Ha tényleg olyan szép vagy mint mondod akkor én is zavarban lennék hogy mondjuk lemerjelek-e szólítani ha érted... :)
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!