Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy Magyarorszá...

Miért van az, hogy Magyarországon nem értékelik az igazi szépséget?

Figyelt kérdés

Nem akarok belépzeltnek tünni,de egy nagyon szépnek mondott lány vagyok (TERMÉSZETES SZÉPSÉG) alig szoktam magamra sminket rakni, mert nincs rá szükségem és nagyon csinos is vagyok(rendszeresen tornázok otthon).durva volt és beképzelt szöveg,de mind1-----Amig itt éltem Magyarországon 20 éves koromig EGYETLENEGY barátom sem volt..1,5 évre kimentem Németországba és szo szerint ragadtak rám a férfiak és mindenki mondta hogy soha nem láttak még ilyen szép lányt.barátom is volt és nagyon szerettük egymást..

most megint itt vagyok Magyarországon és senki mégcsak rámsem néz , azért mert nem vagyok egy agyonsminkelt,agyonplasztikázott tömegtermék..miért van ez???

2009. jún. 19. 13:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
28%

Aki már azzal kezdi, hogy nem akarok beképzeltnek tűnni...meg bizonygatja, hogy ő nem beképzelt, na ott már van egy bibi.

Miért kell a magyar pasikat általánosítani?

Miért kell a magyar csajokat általánosítani?

Szerintem nem csak azoknak van pasija akik sz*rrá vannak plasztikázva és sminkelve.

Lehet, hogy a modoroddal van valami baj, a stílusod nem tetszik az embereknek vagy ilyesmi.

Ja!

A szépség nem csak külsőség. ;)

Tanulj meg írni! 20 fölött már illene te kis "szép" magyar lány.

15/L

2009. jún. 20. 22:47
 12/16 anonim ***** válasza:
83%
Sajnos én is azt tapasztaltam,hogy itthon az olyan lányokat részesítik előnyben akik agyon vannak szolizva/plasztikázva/sminkelve, akik a hajukat hetente festetik,tűsarkúban és didivillantós feszes toppocskában tipegnek....egyszóval a műnőket. Én ezt egyszerűen nem értem! Lassan már én érzem magam rosszul az miatt,hogy nem úgy nézek ki, mint egy félresikerült Barbie baba. Pedig azt mondják szép vagyok és mégsem közelednek felém,hanem inkább leállnak a könnyen kapható plázacicákkal... nem tudom mi folyik ebben az országban de ez szörnyű.
2009. jún. 21. 11:37
 13/16 anonim ***** válasza:
39%
A magyr pasik nem félnek a szép nőktől, csak kinem állhatják a beképzelt libákat....
2009. jún. 21. 13:11
 14/16 anonim ***** válasza:
71%
A magyar pasik el vannak kényeztetve, ilyen egyszerű. A magyar lányok meg megfelelési kényszerben szenvednek és maximalisták, ezért még adják alájuk a lovat. Tisztelet a kivételnek.
2009. júl. 20. 20:29
 15/16 anonim ***** válasza:
71%

Mások nevében nem beszélhetek de lehet hogy ép azért nem mernek közeledni mert túl szép vagy és azt gondolják hogy esélyük sem lenne.Ha tényleg olyan szép vagy mint mondod akkor én is zavarban lennék hogy mondjuk lemerjelek-e szólítani ha érted... :)

F

2009. júl. 20. 21:41
 16/16 anonim ***** válasza:
43%
lehet hogy valaki szép de attól függetlenül látszik egy szép lány arcán az is hogy mennyire beképzelt és közvetlen!! Lehet nagyon fennhordod az orrod!! ezt a fiuk egyből észre veszik és nem nagyon szeretik!
2011. szept. 9. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!