Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy Magyarorszá...

Miért van az, hogy Magyarországon nem értékelik az igazi szépséget?

Figyelt kérdés

Nem akarok belépzeltnek tünni,de egy nagyon szépnek mondott lány vagyok (TERMÉSZETES SZÉPSÉG) alig szoktam magamra sminket rakni, mert nincs rá szükségem és nagyon csinos is vagyok(rendszeresen tornázok otthon).durva volt és beképzelt szöveg,de mind1-----Amig itt éltem Magyarországon 20 éves koromig EGYETLENEGY barátom sem volt..1,5 évre kimentem Németországba és szo szerint ragadtak rám a férfiak és mindenki mondta hogy soha nem láttak még ilyen szép lányt.barátom is volt és nagyon szerettük egymást..

most megint itt vagyok Magyarországon és senki mégcsak rámsem néz , azért mert nem vagyok egy agyonsminkelt,agyonplasztikázott tömegtermék..miért van ez???

2009. jún. 19. 13:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%
lehet hogy magyar pasik félnek a szép nőktől?? Én is nagyon szépnek mondott lány vagyok,mégis sokaszor előfordul hogy csak néznek de nem jönnek oda...a külföldiek sztem bátrabbak. Menj oda te a neked tetsző pasihoz,legutóbb énis ezt tettem és milyen jó ötlet volt! ;)
2009. jún. 19. 13:54
 2/16 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem is a magyar férfiak félénkebbek vagy inkább lustábbak mint a külföldi pasik. Én már arra is gondoltam hogy lehet azért mert Magyarországon nagyon sok szép lány van míg a külföldi csajok nem olyan szépek. Szerintem a német lányok többsége nem vmi szép.De persze ez a saját véleményem...a szépség mindenki számára mást jelent!
2009. jún. 19. 14:01
 3/16 anonim ***** válasza:
36%
Lehet, hogy itthon igényesebbek az emberek...
2009. jún. 19. 14:02
 4/16 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

Utolsó: lehet hogy a teféléd miatt választ egyre tbb magyar nő nem magyar társat..igaz foggalmam sincs nő vagy vagy férfi, de elég undoritó amit irtál.ennyit rólad.

2009. jún. 19. 14:29
 5/16 anonim ***** válasza:
69%

Én nem általánosítanék.

Én egy goth csaj vagyok, és kaptam már pasiktól olyan kritikát, hogy nem jó ez a sok smink - de nekem ez a stílusommal jár, és sokszor fontosabbnak tartom, hogy extrém legyek, mint hogy a szó klasszikus értelmében szép :D Ha néha lemegyek társaságba smink nélkül, páran odavannak, hogy "úúú de szép az arcod, természetes szépség"

Nem tudom, hol szoktál ismerkedni, de lehet, hogy nem diszkóban és plázában kellene, ahol a műanyag trendy külső a nyerő. De érdekes, amit írsz, mert az általam ismert pasik (egyetemn pl.) a csinos, de természetes külsőt részesítik előnyben.

2009. jún. 19. 14:35
 6/16 anonim ***** válasza:
43%
Igényes magyar férfiak nem szeretik a nagyképű -jaj de szép vagyok- lányokat. Maradj kinn és olvadnak a pasik.
2009. jún. 19. 15:09
 7/16 A kérdező kommentje:

Igen,én nem is a goth lányokról beszélek ,mert ők sztem goth pasit is szeretnének, legalábbi ezt gondoloom..szóval nem róluk beszéltem, és eggyáltalán nem diszkóban ismerkedem SŐT kiráz a hideg tőle, már csak azért is mert pont ott találhatoak azok a személyek, akikről írtam..De köszönöm a válaszodat!:)

Utolsó: KÉpzeld el nem én gondolom igy,hanem mások mondták.. jah és ha nem vetted volna észre 2szer is odairtam hogy nem beképzeltség..

Nem tudom hogy te az a válaszoló vagy e aki az elöbbb is leoltott, de ha igen akkor foglalmam nincs miről beszélsz, mert pont az agyonsminkelt diszkósok a leglenézőbbek és beképzeltebbek..És inkább keresek magamnak kinti barátot, minthogy egy (olyan) magyarral (MINT TE!) összeálljak..ird már le légyszi a korodat meg a nemedet!:S:S:S

2009. jún. 19. 15:58
 8/16 anonim ***** válasza:
84%
Az igényes férfi viselkedjen is !!
2009. jún. 19. 16:38
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó:))
2009. jún. 19. 20:12
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
ebben amúgy lehet vmi, mert szoktam nézni a szépségversenyeket és eccerűen olyan lányokat választanak akinél 20szer szebbek rohangálnak az utcán. és mikor világverseny van, mindig csodálkoznak, hogy de mér nem nyer magyar sose??? na vajon mért?
2009. jún. 19. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!