Ez most ugye vicc?

Figyelt kérdés

nem rég megnéztem nosztalgiaképpen az apám beájulna című fimet

végig is szenvedtem félúton meg is bántam vagy 4x de azért is megnéztem:D

szóval őő megfogott hogy a csajok nos őő ízlése már ha ezt annak lehet nevezni

2002-ben tényleg ilyen menők voltak a gyenge férfiak?

mert a benne található álompasik... elég hányingerkeltőnek tűnnek

mármint férfi szemmel. nem tudom ez tényleg divatos volt? ugye manapság ne mez a divat? a domináns hímek így kimentek a divatból? talán dopemannak mindenben igaza van??? tényleg elkorcsosodik az emberiség? egyre több ilyen homokos külsejű egyénnel találkozom az utcán és ez kezd finoman szólva... megrémíteni. Tán közeleg az armageddon?:DDDDD

2012. ápr. 15. 01:08
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Néhánynak az öltözködése nekem sem tetszik.Mondjuk az,hogy valaki vékonyabb,az nem azt jelenti,hogy feltétlen férfiatlan,vagy gyenge,tehát ez sztem önmagában nem gáz.És azt azért tegyük hozzá,hogy Dopeman a primitívség,és nagyképűség felé hajlik,tehát én nem nagyon adnék a véleményére.a domináns hímekkel az a baj manapság,hogy szinte mindegyik egy önimádó,erőfitogtató f...szkalap,és ezt férfiasnak gondolja.valódi erő kevés férfiban van,és ez nem a vékonyságtól,vagy a kigyúrtságtól függ.

30/F

2012. ápr. 15. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!