Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van valami akadálya a golyós...

Van valami akadálya a golyós és a fújós deo egyidejű használatának?

Figyelt kérdés
Én őszintén szólva nem látom be, miért ne lehetne, de hallottam olyat, hogy semlegesítik egymást (WTF?), vagy hogy jobban izzadsz, ha mindkettő van rajtad... Holnap egy műszálas felsőt akarok felvenni, az meg köztudottan izzaszt, de nem akarok büdös lenni, úgyhogy ezt még jó lenne előtte tudni. :D
2009. jún. 19. 07:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az tuti, hogy nem semlegesítik egymást. Sztem nem is izzadsz jobban tőle.:D Nem tudom hol hallottad, én még ilyenről nem hallottam.

Amúgy én majdnem mindig mindkettőt használok, és nem vagyok büdös.:D:D (Van, mikor golyós deot, aztán egy kisparfümöt fújok magamra.:) Az is oké. A parfüm tovább illatosít...)

2009. jún. 19. 07:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Én sem gondolom, de azért, biztos ami tuti, megkérdezem. Életbevágóan fontos, hogy jó legyen a megjelenésem, és nem segítene, ha a golyós deo kölcsönhatásba lépne mondjuk a fújóssal (ami eddig nem történt meg, de Murphy), és felrobbanna a hónom alja, vagy valami hasonló tragédia történne. xD
2009. jún. 19. 07:40
 3/3 anonim ***** válasza:
:DDD Szerintem nem leszel tőle büdös, nem hiszem, hogy lenne tőle valami bajod.:D Sztem ez hülyeség... De ah ennyire életbevágó, akkor próbáldd ki előre... aztán majd lezuhanyzol.:)
2009. jún. 19. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!