Mit csináljak? Ha belezugtam egy fiúba és utal, mar 9 honapja nem tudom elfelejteni, mert én Canadaban vagyok!?
Figyelt kérdés
mit csinaljak???2012. ápr. 14. 07:46
2/4 anonim válasza:
9 hónap semmi...
Én 4 éve vagyok ilyen helyzetben...
3/4 anonim válasza:
Hogy szerethetsz valakit aki bánt? Szerintem ez egyfajta csapda. Járj el ismerkedni...stb. Esetleg írd ki magadból. (Én pl verseket írok) Esetleg írd fel az összes rossz tulajdonságát egy lapra. És sírj ,hisztizz. (persze egyedül). Ha kiadod magadból a fájdalmat ,tovább tudsz lépni. Gondolj bele:Van egy pohár, tele trutyival. Ha megtöltöd a világ legfinomabb italával akkor is trutyi íze lesz. De ha előtte kimosod...Remélem nem túl zavaros :S Sok sikert! :)
4/4 anonim válasza:
Ha lezáratlan ügy számodra, akkor nem is fogod elfelejteni... gondolom van egy csomó "miért?" benned..
Hát jól az ujja köré csavart a csávó!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!