Milyen sport űzésével tudnék viszonylag gyorsan jelentősen lefogyni? Mit egyek? Mit kell nézni a ételcsomagolások hátulján? Miből NE egyek?
Pár hónapon belül lefogytam 20 kilót úgy, hogy nem ettem cukrot meg lisztet (semmi kenyérféle, semmi tészta, semmi süti) és soha nem éheztettem magam.
Nem is hittem volna, hogy ilyen könnyű lemondani ezekről.
Ha valami nem ehető kenyér nélkül, az eleve szar kaja, azt nem eszem meg.
Meg minek egyek csak kenyeret mittudomén, felvágottal, amikor van főtt kaja? A sütiről való leállás az elején nem volt egyszerű. Aztán már meg sem látom a sütiket. Valahogy így állok hozzá.
Na meg rákerestem erre-arra. Gondoltad volna, hogy pl. a majonézben kb. KÉTSZER annyi kalória van, mint ugyan annyi disznósajtban? Én sem.
Én hülye vagyok hozzá, de amiben sok a szénhidrát, zsír, kalória (1Kcal=4,2KJ), azt kihagyom.
Ha gyorsan akarnék fogyni, futnék, úsznék, stb. Én most csak kondizok.
De... én nem is sietek. Inkább ezt az "életmód váltást" választottam, tehát nem szakaszos, mint 1-1 fogyókúra-hullám, hanem már így élek. Lassabb, de egészségesebb és kevésbé kínzásos folyamat. Te se siess.
Most vagyok 20 éves, 135kg, 195cm és csak a súlyom csökken.
Remélem segítettem valamennyit, ha már ennyit írtam így hajnali 3-kor, amikor 5-kor kelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!