Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van olyan 18 év feletti nő...

Van olyan 18 év feletti nő aki nem borotválkozik?

Figyelt kérdés
Én több ok miatt is. Ez egy divat, hogy kötelező, mert különben lenéznek, és engem nem érdekel drága és időm sincs rá.
2012. ápr. 12. 16:06
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
80%

Kicsit csodálkozok a válaszadók zömén.

Kb. mintha azt írta volna ki a kérdező, hogy baj-e, ha esténként csecsemőket lop, majd közösül velük és a végén rituálisan felfalja.

Itt hatalmas kiegyensúlyozatlanságok vannak, leginkább a lélekben. Egy ideált próbálunk megközelíteni ezért van a szőrtelenség mánia is. Most ezt a kort éljük. Ennek semmi higiéniás, max. esztétikai alapja van. Inkább a tökéltelenségünk eltakarása. Félelem attól, hogy nem felelünk meg. Nekem ez jött le a válaszok alapján.

2012. ápr. 12. 23:40
 22/25 anonim válasza:
15%
egy nőnél rendkívül taszító
2012. ápr. 13. 01:51
 23/25 anonim ***** válasza:
A nyugdíjasklubban biztos. Bár ők már elég régen elmúltak 18 évesek...
2012. ápr. 13. 20:26
 24/25 anonim ***** válasza:
60%

Szia! Nézd, ha te így jól érzed magad,akkor senkinek sincs joga leszólni/lenézni.Szerintem ez egy olyan dolog amiről mindenki saját maga dönt. És nem kötelező követni a divatot sem.

De azért hadd mondjam el,hogy a hónalj leborotválása kb 2 percet vesz igénybe fürdésnél. A lábadat meg gyantázhatod(én is ezt teszem). Gyantázni szerintem elég 2-3 hetente.

Ez tényleg a minimum, és nem hiszem,hogy ez fog a csődbe vinni. Azzal is legyél tisztában,hogy a szőrösség sok embert taszít és lehet,hogy valaki akinek tetszenél emiatt kiábrándulhat belőled...

2012. ápr. 14. 12:28
 25/25 anonim ***** válasza:

Melyik pasi a természetes puncitól visszaretten, arról elmondogató vajon-e, hogy férfi?

Mert én eddig egy olyan férfival sem találkoztam aki ezt kifogásolta volna.

[link]

2012. ápr. 16. 08:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!