Van olyan 18 év feletti nő aki nem borotválkozik?
Kicsit csodálkozok a válaszadók zömén.
Kb. mintha azt írta volna ki a kérdező, hogy baj-e, ha esténként csecsemőket lop, majd közösül velük és a végén rituálisan felfalja.
Itt hatalmas kiegyensúlyozatlanságok vannak, leginkább a lélekben. Egy ideált próbálunk megközelíteni ezért van a szőrtelenség mánia is. Most ezt a kort éljük. Ennek semmi higiéniás, max. esztétikai alapja van. Inkább a tökéltelenségünk eltakarása. Félelem attól, hogy nem felelünk meg. Nekem ez jött le a válaszok alapján.
Szia! Nézd, ha te így jól érzed magad,akkor senkinek sincs joga leszólni/lenézni.Szerintem ez egy olyan dolog amiről mindenki saját maga dönt. És nem kötelező követni a divatot sem.
De azért hadd mondjam el,hogy a hónalj leborotválása kb 2 percet vesz igénybe fürdésnél. A lábadat meg gyantázhatod(én is ezt teszem). Gyantázni szerintem elég 2-3 hetente.
Ez tényleg a minimum, és nem hiszem,hogy ez fog a csődbe vinni. Azzal is legyél tisztában,hogy a szőrösség sok embert taszít és lehet,hogy valaki akinek tetszenél emiatt kiábrándulhat belőled...
Melyik pasi a természetes puncitól visszaretten, arról elmondogató vajon-e, hogy férfi?
Mert én eddig egy olyan férfival sem találkoztam aki ezt kifogásolta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!