Milyen gyantát ajánlotok? A Veet hideggyanta csíkok megfelelőek?
Figyelt kérdés
Szeretném legyantáztatni ott lennt.Eddig borotváltam,de folyton pattanásos lett a bőröm és meguntam.2009. jún. 18. 16:14
1/8 anonim válasza:
Én próbáltam és szart sem ért 1-2 nap múlva már borostás volt.De kb. az epilátor is ennyit ér nálam(talán hónaljon nem mert ott később nől ki akkor) szal maradok a borotvánál
2/8 anonim válasza:
Inkább vegyél görgős meleggyantát! Olcsóbb, és hatásosabb, több ideig kitart. Csak megmelegíted mikróban, felkened, aztán vegyél hozzá lehúzócsíkot is! A hideggyantával csak a baj van! Drága is, meg csomósodik is, nem szedi ki rendesen a szőrt, csak a baj van vele!
3/8 anonim válasza:
Ja egyébként mióta borotválod mert ha már egy ideje akkor el fog múlni a "pattanás" és nem is alakul már ki:)
4/8 anonim válasza:
Kedves 2. mikróban mennyi idejig kell melegíteni? még nem próbáltam
5/8 anonim válasza:
Ameddig folyós nem lesz az állaga, de aztán vigyázz, nehogy elégesd magad!!
6/8 anonim válasza:
ha eddig borotváltad akkor valoszeg megerősödhetett kicsit a szőröd, szal nemtuti h a gyanta lefogja neked szedni. nekem pl egyáltalán nemszedi le. meg a tököm sem fogja megnöveszteni akkorára h lelehessen gyantáztatni. inkább vegyél krémeket h nelégy utána pattamnásos és borotváld tovább.
amúgy én a karomat gyantázom, minden gyantát kipróbáltam már, és esküszöm a kék tesco-s gyanta (érzékeny bőrre) vált be eddig a legjobban. nagyon szépen leszedi a szőrt, és télleg csak kis ideig piros utána. a veet és társai meg elmehetnek a retekbe, szartsem érnek ennyi pénzért a tesco-shoz képest. (pedig még erős szőrzetem is van)
7/8 anonim válasza:
Nekem is erős a szőrzetem (főleg a lábamon),perdig még fiatal vagyok.Elöszőr krémet használtam, de az 2-3 nap után ujra kellett csinálni, utána borotvát használtam, de attól még erősebb lett,ráadásul megis vágtam magam párszor, és ez is csak 2-3 napig tartott ki.Aztán kozmetikussal megcsináltattam meleg gyantával, már egy hónapja, és még most kezd visszanőni.Pirosodás csak aznap volt,igaz elöször nagyon fájdalmas, de utána hozzászoksz.A hideggyantáról én is csak rosszat halottam. Drágább, nehezebb kezelni,több időbe telik, valamint nem biztos hogy használ.
8/8 anonim válasza:
nekem másnap reggel borostás volt, és este csináltam, őst ha fázom és feláll a szőr akkor tüskés, bökős nagyon, a borotvátol meg úgyszint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!