Melyik hideggyanta a legjobb minőségű?
Próbálkoztam meleggyantával. Ragadtam mindenhol de a szőrt még mindig nem sikerült leszednem, úgyhogy ki is dobtam.
Nem vagyok túl ügyes az ilyesmihez.
most van a veetnek ilyen zselé gyantája,ami vizzel is lejön,én még nem próbáltam de dicsérték:D be fogok szerezni egyet,ha gondolod próbáld ki te is.(dm-ben láttam)
Köszönöm az eddigi válaszokat. X-epillel próbálkoztam eddig is egyébként, a múltkor a lábfejemről akartam leszedni azt a kicsit ami van rajta, de nem sikerült. Máskor viszont jó volt, nem tudom most mit csináltam rosszul. A múltkor elegem lett belőle egy kis időre, azért írtam a kérdést, hogy végül is melyik az amelyikre a legtöbben szavaznak.
De az az új zselégyanta nekem nagyon szimpatikus. Kb mennyiért lehet kapni a drogériákban? És Tescoban? Hova érdemes mennem érte?(sok termékkel vagyok úgy, hogy a tescoban olcsóbb mint a Rossmanban vagy (kuponnal!) a dmben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!