Lányok, szerintetek vonzó ez a testalkat?
Nem, ezen a képen nem én vagyok, de így nézek ki 2 hónap kickbox és 4 hónap gyúrás után. Nektek bejön? Vagy még "rá kell gyúrni"? :D
1: Szerintem a kérdező mindenképpen jól érzi magát, ha ilyen, vagy ettől izmosabb "testben él". Csak a véleményekre kíváncsi, kinek mi tetszik jobban.
Kérdező: Szerintem, így pont jó vagy, de ha nagyon gyúrni szeretnél, akkor a hasadat formálhatod még egy kicsit. De nekem ez így is 10/10.
20/L
persze, jól nézel ki.
azért ettől ne legyél izmosabb - én pl. elkeserítőnek tartanám, ha a pasim kétszer akkora lenne, mint én, azt meg bizarrnak, ha a ruganyos, izmos teste helyett vmi kőkemény, szoborszerű testet kéne fogdosnom...
Azért veszélyes, hogy itt pár csaj marhára nem tudja, milyen egy izmos test. Ti hol éltek? Azt hiszitek, hogy aki izmos, azt megfogod és olyan, mint egy szikla? Attól bogaram, hogy rajtad csak zsír van, ami lötyög, attól még az izom nem sziklakemény! :DDDD
Kegyetlen. Az izom csak akkor kemény, ha feszítik. Vágod? Azzal meg nyugtathatod magad, hogy neked ez túl tökéletes, az életben meglátsz egy csávót RUHÁBAN, akinek ennél jobb teste van és csorgatod rá a nyálad, mert a nyurga gyereknél sokkal jobb, akit melléd osztottak (ha ugyan osztottak), de azért itt persze megy a szájhúzás. Ez csak egyszerű önigazolás - neked nem jutna ilyen, nem is kell és így nyugodt a lelked...
De akkor legalább ne legyetek már ilyen korlátoltak, hogy azt hiszitek, hogy egy izmos test kőkemény, meg hogy aki izmos, az non-stop úgy néz ki, mint egy bedurrantott, eres szteroidmajom bodybuilder... Atyám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!