Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ilyenkor már...

Szerintetek gáz ilyenkor már a fogszabályzó?

Figyelt kérdés
Majdnem 18 éves koromra rögzített fogszabályzóm lesz, év végén rakják fel, januárban töltöm a 18-at, és innentől ugye kb. másfél évig lesz fent. Sajnos csak most tudtam rászánni magam arra, hol rögzített fogszabályzóm legyen, szóval szerintetek az gáz ha hellyel közel 20 éves koromra veszik le?
2012. ápr. 11. 22:10
 1/7 anonim ***** válasza:
NEM! Nincs korhoz kötve.
2012. ápr. 11. 22:11
 2/7 anonim ***** válasza:

abszolút nem gáz hisz esztétikai szempontból nagyon előnyös lesz hogy szép a szabályos fogsoroddal villoghatsz.

20 évesen még mindig nagyon fiatal vagy, úgyhogy nem gáz.

2012. ápr. 11. 22:11
 3/7 anonim ***** válasza:

-a

tényleg nem korhoz kötött

lásd tom cruise:DDDDD

2012. ápr. 11. 22:12
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi :D megkönnyebbültem kicsit :) végül is az gázabb lenne ha elhanyagolnám..
2012. ápr. 11. 22:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is most fogják feltenni, kb. júliusban, március végén töltöttem a 18at:( Azt mondta a doki, 3 évet minimum kell hordjam. Úgyhogy én mit mondhatnék?:D Gondolj arra, hogy van akinek rosszabb:D
2012. ápr. 11. 23:53
 6/7 anonim válasza:
Nyugi nem gáz. Én is most csináltatom májusba megyek mintavételre és júliusban töltöm a 18at :)
2012. ápr. 12. 20:45
 7/7 anonim ***** válasza:
énis 18 at betöltöttem amikor felkerült, és egyáltalán nem gáz.1 éve van fent:)
2012. ápr. 20. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!