Göndörítési módszerek?
Én mostanában diffúzoros hajszárítóval szoktam, a nedves hajamra nyomok hajhabot és megszárítom, mondjuk nekem alapból kicsit hullámos a hajam.
Ha nedvesen befonod és úgy szárad meg, akkor is hullámos lesz.
Én mind a három fent említett módszert ajánlom!
A kontytól nekem nem lesz mindig göndör a hajam, mert még nem elég hosszú hozzá; a húgomnak viszont mindig nagy hullámok lesznek benne.
A fonás is jó ötlet, bár az is inkább hullámosít.
Ha diffúzort használsz, akkor előtte próbáld meg betekergetni a hajad tincsenként, úgy jobb lesz a hatás! :D
Illetve én a youtube-on láttam egy viszonylag gyors, jó módszert: alufólia csíkokra csavard fel a hajadat tincsenként, aztán alaposan forrósítsd fel hajszárítóval, majd ha kihűltek a tincsek, kibonthatod. Ettől tényleg göndör lesz a hajad, nem csak hullámos.
Illetve használhasz teljesn egyszerű hajcsavarókat is. Én éjszakára szoktam becsavarni a félig száraz hajamat, reggelre megszárad, és szép hullám, göndörség van benne, attól függően, mekkora csavarót használok.
Láttam egy videót youtube-n amit kipróbáltam,és nekem bevállt. Nézd meg te is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!