Sorrendbe raknád őket szépség szerint?
Csak kíváncsi vagyok, ki hogyan gondolja :)
Avril Lavigne [link]
Miley Cyrus [link]
Ashley Tisdale [link]
Demi Lovato [link]
1. Avril-szerintem nagyon szép
2.Ashley-ő is szép
3. Miley-nekem ő már kicsit mű...
4.Demi-hát szóba se jöhet...O.o
Demi, Ashley, Miley és végül Avril.
Szeirntem Demi nagyon édesen néz ki, csinos is, szép is, bár néha valami eszméletlen szélesen mosolyog, ami kicsit fura. Ashley is nagyon szép, néha olyan Barbie-babás:) Miley-ról több béna képet láttam, mint jót, és bár nem egy szépség, de egész bájos tud lenni. Avril pedig egyszerűen irritál, patkányképű és irtó ronda amikor vicsorog.
1. Avril- Ő az egyetlen közölük, akit szép, átlagon felüli csajnak tartok.
2. Demi- Nagyon idegesít a feje, de csak mert folyton művigyorog, és tenyérbemászó arcot vág. De igazából arcvonásait tekintve egy átlagosan helyes csaj(lenne).
3. Ashley- Fogalmam sincs ki ő, de nincs ronda feje, tök átlag.
4. Miley- Na, őt aztán nem tudom honnan halászták, de NAGYON ronda feje van szerintem. De most komolyan, kerek, széles, lapos arc, kicsi, mélyen ülő szemek, turcsi orr, vigyorgásnál kilátszó íny. Engem leginkább egy jóllakott napközisre emlékeztet. Az egyik legirritálóbb sztárnak tartom, nem értem hogy találhatja őt szépnek valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!