Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nők, lányok! Tudom, hogy...

Nők, lányok! Tudom, hogy sokaknak nem a külső a legfontosabb, de azért nagyon érdekelne, hogy a fiatal, nem elhízott és nem csontsovány magyar nőneműek között vajon többségben lehetnek-e azok, akiknek jobban bejön a képen látható has a kockásnál?

Figyelt kérdés

[link]

Amúgy ezt milyen testalkatnak neveznétek: közepes, kissé mackós, ...?

2012. ápr. 9. 18:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Igazából marha mindegy nektek mit mond az ember. Nekem nem fáj, ha rossz véleményetek van a nőkről vagy nem akartok tőlük semmit. Legalább az ilyen gének nem öröklődnek tovább.
2012. ápr. 9. 19:13
 12/16 anonim ***** válasza:
Barátomnak szinte tök ugyanilyen alkata van, nekem tetszik. Nem mondom, hogy tökéletes, de nekem akkor is bejön, mert szeretem őt. Szóval ha valait megszeretek, akkor mindegy az alkata.
2012. ápr. 10. 07:58
 13/16 anonim ***** válasza:
tetszik, az ennél nagyobb már nem és a kockás is kifejezetten taszít
2012. ápr. 11. 10:45
 14/16 anonim ***** válasza:
engem flusztrál a kockás has. nem az van, hogy nem tetszik, persze, megnézem, hogy hűha, de ágyba nem tudnék vele bújni szorongás nélkül, az biztos. én 165cm vagyok, és 69 kiló,szóval engem kifejezetten zavarna, meg valahogy nem szeretem. én jobban szeretem a pocakot, de mondjuk a kövérség az más tészta. de ő nem kövér, nekem még az ennél kerekebb pocak sem baj, én ezt szeretem és kész.
2012. ápr. 11. 14:02
 15/16 anonim ***** válasza:
ez aranyos kérdés :) csak annyit kéne gyúrnod h egy nő biztonságban érezze magát melletted ..bocs de én nem érezném magam melletted ilyennek... ( egy általa leírt lány, aki 157 cm)
2012. jún. 7. 23:15
 16/16 ivilicious ***** válasza:
sztem nem, a képen látható pasi nem is pocakos..ink puhány. vki lehet nagy hassal is izmos:) de nem kell kockásnak lennie,utálom a kckás hasat..
2013. márc. 18. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!