Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy formásabbak...

Mit tegyek, hogy formásabbak és feszesebbek legyenek a melleim?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, viszonylag nagy mellekkel áldottak meg a fentiek, aminek bizonyára sok lány örülne, ok, persze, én is örülök, viszont a nagyságuk miatt formátlanok, szétállóak, löttyedtek, van valami módszer "kikerekíteni" őket?
2012. ápr. 8. 18:42
 1/2 anonim ***** válasza:

hát én nem hiszem....mivel a mell egy zsir és mirigypaca azt nem lehet izmossá tenni.ha fogyozol akkor fogy a melled is,ami a kinyult bör miatt még löttyedtebb lesz.

felvarrás...más ötletem nincs.

nekem maroknyi mellem van, és csak akkor tartom szépnek ha össze van huzodva a bimbom. akkor szép kerek. de ha el van ernyedve,log mint valami vizzel teli zacsko..nem tudok vele mit csinálni. el kell fogadnom.

2012. ápr. 8. 19:05
 2/2 anonim ***** válasza:

szerintem van torna ami fejleszti a mellizmot és lehet az is segítene..és persze vannak rá krémek,meg azt mondjak a hideg-meleg váltózuhany is feszesít.de ha igazán látványos eredményt akarsz akkor sajnos csak a plasztika segíthet:/

ha gondolod olvasd el ezt:

[link]

2012. ápr. 8. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!