Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nézek meg majdnem...

Miért nézek meg majdnem minden nőt (főleg a szépeket) az utcán meg mindenhol?

Figyelt kérdés

Pedig van barátom és vele képzelem el az életemet,szóval nem lehetek leszbikus!Akkor mégis miért nézek meg minden szép csajt?

Akinek még esetleg eddig nem esett le,lány vagyok!

Előre is köszy a válaszokat!

Üdv!

17/l

2009. jún. 17. 11:24
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem ezzel mindenki igy van énis megnézek egy lányt az utcán h mi áll neki jol mi nem vagy ha tetszik a haja h esetleg tippeket lessek el töle
2009. jún. 17. 11:27
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

Én azért nézem meg őket, mert tetszik rajtuk valami (frizura, öltözködés, stílus) és esetleg úgy gondolom tanulhatok tőlük valamit. Pl, ha látok egy csinos hozzám hasonló alkatú lányt valamilyen ruhában, elgondolkodom vajon nekem is olyan jól állna-e mint neki. Ilyenkor próbálom minél jobban megfigyelni. Vagy pl. ha tetszik egy másik lány sminkje és úgy gondolom nekem is jól állhat.

Nem lehet, hogy Te is hasonlóan vagy? Amúgy ez szerintem természetes ha valaki megnéz egy szép embert. Én legalábbis nem látok benne semmi "rosszat".

2009. jún. 17. 11:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen természetes. Én is megnézem a nőket is, pedig semmi leszbikus hajlam nincs bennem. És hogy miért? Ez változó. Például meglátok egy nagyon szép nőt, akkor talán irigységből, hogy milyen szép vagy milyen jó alakja van, és én is szeretnék így kinézni. Vagy ahogy az előttem lévők írták megnézem a ruháját, sminkjét, stb. Hátha tudok ihletet meríteni.

Régebben egyik barátnőm is ezzel fordult hozzám, hogy ő biztos leszbikus, mert megnézi a nőket is. De aztán belátta ő is, hogy ezzel semmi gond nincs.

Szóval ezért nem kell rosszul érezni magad, mindenki megnéz mindenkit, egy pasi is ugyanúgy megnéz egy másikat.

2009. jún. 17. 12:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

én meg úgy vagyok vele,h. nem fiúkat nézkedek képeken,hanem nőket XD és lány vagyok,párkapcsolatban élek :] és nem vagyok leszbikus

szintén azért,hogy ellessek tőlük valami jókis ruhaösszeállítást és esetleg,h. jobban nézzek ki :]

2009. jún. 17. 12:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Sztem ezek teljesen normálisak amiket írtatok, énis megnézem a szép lányokat. 18/L
2009. jún. 17. 13:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom segít-e amit leírok.

Én biszexuális vagyok. Nem nézem meg átlagban a lányokat, legalábbis nem így. Néha egyikre, másikra felfigyelek de akkor ahhoz oda is akarok menni szóval tudom, hogy nem csak megnézni akarom.

Szerintem veled semmi probléma nincsen, a nők megnézik egymást, hogy melyikük csinosabb, ki hogy néz ki, ki mit vesz fel stb. Vagyis nekem ezt mondták :) Én annyira nem nézem őket, nem úgy öltözködöm szóval nekem mindegy.

De olyan van, hogy valakinek pl. nagyon szép a haja akkor azt megnézem. Vagy érdekes színű a rúzsa és akkor nem bírom levenni róla a szemem. Szerintem ez normális.

Leszbikus akkor lennél ha meg akarnád csókolni, kívánnád és esetleg szerelmes is lennél nőbe. Ennek így semmi köze ehhez, egyszerűen csak megnézed őket, hogy mi megy a mai világban :))

2009. jún. 17. 15:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is megnézem a csinosabb, jól öltözött csajokat. ilyenkor azt figyelem, milyen a ruhája, sminkje, haja... stb. aztán elképzelem, rajtam hogyan állna. ez teljesen normális, minden nő megnézi a másikat a fenti okokból.
2009. jún. 18. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!