Én 168 cm és 44 kg vagyok és modell! miért gondolja mindenki úgy hogy a sovány csajok lehetnek csak modellek? én sem vagyok sovány!
Figyelt kérdés
2012. ápr. 6. 11:04
11/20 anonim válasza:
akkor nálad 0 kg izom van vagy mi? egy izmosabbl ány mittomén 6-7-8 év tánc vagy hasonló 168 centire 61-2 kiló is lehet simán úgy hogy teljesen lapos a hasa meg kemény.
12/20 anonim válasza:
Te nem vékony, hanem kórosan sovány, alultáplált kategória vagy.
Írásod alapján az agyad is a testeddel együtt sorvad el.
13/20 anonim válasza:
Tegyél föl egy képet (arc nélkül). Nagyon kíváncsivá tettél, mert leírtak alapján borzasztó sovány lehetsz
14/20 anonim válasza:
Attól, hogy privátban írogatsz, még nekem van igazam.
15/20 anonim válasza:
de, az vagy. Testképzavaros csontkollekció. Én 168/55 vagyok és eléggé vékony még így is.
16/20 anonim válasza:
Fúú,rettentő sovány vagy,s igen,tudom, hogy ezt akartad hallani.Nyűgözd le az anorexiás barátnőidet ezzel,de a NORMÁLIS emberből csak undort és szánalmat váltasz ki.
...egy 26,5 kilós anorex
18/20 anonim válasza:
Te beteg is vagy, nem csak sovány.
Rendet kéne odabenn rakni. Lassan esélyes leszel arra, hogy soha nem lehet gyereked és leépülsz kívül-belül. Gratulálok!
Ja és nem kell hinned nekem, majd az idő igazol engem.
19/20 anonim válasza:
Jobb, ha életmódot változtatsz és eszel rendesen, mert nagyon elrontod az életedet. Egy bizonyos testsúly alatt a menstruációd is abbamaradhat, aztán meddővé válsz. Ha akarsz gyereket az életben, mindenképpen EGYÉL!
20/20 anonim válasza:
Csak botránkoztatni próbált a kérdésével. Ráharaptatok a csalira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!