Miért kell mindig bámulnia a Rossmann-ban a biztonsági őrnek ha megyek vásárolni?
Engem is folyton bámul, akárkivel vagyok és mikor bemegyek akkor még csak egy helyben áll, de mikor már nézelődök folyamatosan jön utánam. Ilyenkor én is hangosan szoktam beszélni ahhoz akivel vagyok, hogy lássa, hogy nem lopni akarok. De rohadtul idegesítő...
Nálam ez DM-ben fordul elő, az Árkádban...
engem is idegesít már néha..
de viszont abban rohadtul igaza van,h azért van a teszter,h azt próbálgasd,ne pedig az eladó termékeket..te sem örülnél ha vennél egy olyan alapozót,amit előtted már 20x kipróbáltak,és kb félig lenne.
Engem is folyton figyel (Szombathelyen lakom) de nemcsak rossmannban, dm-ben is pl.
Gondolom azt hiszik, lopni akarunk...
Nagyon idegesítő. Főleg a Rossmanba. A sminkes részlegnél. MIndig azzal tudnak jönni, hogy teszteretekt próbáljunk, mert más még meg aakrja venni azt amit próbálgat. De ha nincs teszter? Beszarás amit művelnek. Idegesítő-.-
Jah és egyszer át is kutatták a táskánkat, mintha vmi lopók lennénk-.-
Én a rossmannos bizti őrrel dumcsizni szoktam, haverok vagyunk, szokott adni pontokat is meg ilyeneket, hogy minél olcsóbban vásároljak, valamint félretesz nekem dolgokat, hogy ne vegyék meg előlem ha már valamiből kevés van. Meg olyanokat is fújhatok magamra vagy próbálhatok ki magamon ami nem teszter! :))
Bár most már régen láttam, lehet nyaralni van és szabin van...
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!