Miért kell mindig bámulnia a Rossmann-ban a biztonsági őrnek ha megyek vásárolni?
jaj, engem is szoktak, kérdezz tőle valamit, ha már ott van :) Pl. melyik sikosító jó szerinte? :DDD
Mentem a két gyerekkel, aztán hangosan morfondíroztam, hogy mit is vegyek, hát hallom, hogy röhög valaki a hátam mögött. Máskor is voltunk már mulatság forrása, a gyerekeken szokott vigyorogni, hogy mindent megnéznek meg kommentálnak.
Jaj tudom milyen szar...
Komolyan mondom én jön .hogy oda mennyek ,hogy b@zmeg nincs jobb dolgod?koslas más után is .... Mintha csak lopni akarnék ......
ááá kiakasztó,reflexből elkezdek hangosabban beszélni a páromhoz, hátha leesik neki ,hogy NEM LOPNI JÖTTEM HANEM VÁSÁROLNI!!!! a rossmannban meg kb már törzsvásárló vagyok, és így is rám szólt a múltok,hogy "kosarat hozzál már" teljes flegmán.( csak egy árat akartam megnézni) fogtam magam, mondtam a páromnak,hogy jó majd ha Pesten járok megveszem amit szeretnék, és kisétáltam a boltból. De elég kellemetlen mikor óvszert mész venni. Alapból nem érezném kellemetlennek, na de ahogy az őr les, meg ahogy a pénztáros csaj kikerekedett szemekkel a páromra néz,felháborító. Mi köze ahhoz, hogy mit vettem?
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!