Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak nekem tűnik úgy, hogy az...

Csak nekem tűnik úgy, hogy az emberek kezdenek kicsit túlzásba esni?

Figyelt kérdés

Sok lány tesz fel magáról ide fényképet, hogy véleményt kérjen az alakjáról. Azt vettem észre, hogy még a vékonyabb lányokra is legalább a válaszolók fele azt írja, hogy kövér, meg disznó, meg azonnal fogyjon le.

Csak szerintem túlzás ez egy kicsit? Attól, hogy valaki nem csontsovány, még nem kövér azonnal. Pár kiló plusztól nem lesz az ember rögtön dagadt, főleg egy lány nem. Ezek az emberek szerintem nem láttak még igazán túlsúlyos nőt.

Ezek után pedig csodálkozunk, hogy a lányok/nők nagyrésze nem elégedett a kinézetével. Még a legvékonyabb ismerőseim is folyton arra panaszkodnak, hogy el vannak hízva, miközben már a bordáik is kilátszanak, és persze koplalnak hogy ne "hízzanak tovább."

Mit gondoltok erről? Csak nekem szúrja a szememet ez a dolog?

2012. ápr. 4. 11:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
a csontsovány lányokra azért irkálják a negatív dolgokat, mert az embereknek elegük van az olyan lányokból akik tudják magukról hogy jó az alakuk és csak azért rakják ki az ilyen lányok, hogy dicsérjék őket..
2012. ápr. 4. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!