Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Volt valaki aki nagyon duci...

Volt valaki aki nagyon duci volt és lefogyott? . Lent folytatom.

Figyelt kérdés
Mikor ment a nyári szünet után a suliba mindenki bámulta hogy milyen jól néz ki, és a fiúk is elkezdtek érdeklődni iránta? Akinek volt ilyen élménye írja le hogy mi történt és milyen érzés volt látni hogy végre szépnek tartanak.?
2012. ápr. 2. 20:08
 1/4 Smartguy86 ***** válasza:
Nyáron lefogyni annyira? Az kis jóindulattal 3 hónap. Kétlem, hogy egészségesen bárki megpróbálkozna azzal, ha annyira kövér, hogy nyár elején még dagi, aztán nyár végére már karcsú csodalény. Maximum 15 kilót fogyhatsz le, ha meg valakin 15 kiló a felesleg összesen, az nem olyan vészesen duci.
2012. ápr. 2. 21:06
 2/4 anonim ***** válasza:
rólam a karácsony alatt ment le rengeteg(kb 10 kg) :) ..beteg voltam :S szünet után még egy héttel betegség.. aztán mikor mentem bámult mindenki,hogy mi lett velem :) a fiúk téma nem érint.van barátom, volt akkor is :)
2012. ápr. 2. 22:13
 3/4 anonim ***** válasza:

bocsi nem fejeztem be, hát egyre többen néznek meg ami fura,mert még mindig olyan nekem mintha valami fura lenne rajtam, azért bámulnának :)

ami szintén fura volt, hogy a páromnak megtetszettem a nyáron!:) olyan típusú ember aki(nem szép dolog),de tesz egy-két megjegyzést a ducikra..amikor látta a sokkal régebbi képeimet (kb 2 éves) elkezdett pufókának hívni engem is :D

Külső visszajelzést is kapok néha néha, pl mikor a párom legjobb barátja-aki után rohannak a szebbnél szebb lányok, - kijelentette,hogy szép vagyok :) pedig attól féltem,hogy a páromat bántják majd a barátai,hogy hogy jöhetett össze ilyen lánnyal. a Párom meg nagyon büszke rám.:)

kb ennyi.

16L

2012. ápr. 2. 22:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen.Én két éve fogytam le nagyon.Elég duci voltam,70 kiló a 164 centimhez,és nyolcadikban április környékén eldöntöttem,hogy a bankettra,ballagásra kicsit fogyok.A kis fogyásból szeptember-október környékére cirka 20 kiló lett.A volt osztálytársaim,ismerősök nagyot néztek :)
2012. ápr. 3. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!