Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen ez a test? Hájas? Jó?...

Milyen ez a test? Hájas? Jó? (lány)

Figyelt kérdés

milyen messze van az általatok jónak ítélttől?

mi tetszik, mi nem?

Ha pontozni kellene csak a testet 10ből hányas?

Tudom, hogy nem a legjobb képek, de így tuti nem ismer fel senki;)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. ápr. 1. 23:10
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
37%
Képzeld, nekünk meg rosszul esnek az ilyen hájas beszólások, mikor mi meg kínlódunk, hogy lefogyjunk 2 grammot. Na kinek rosszabb?
2012. ápr. 2. 17:17
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

De nem a 43 lány hájasozott le, te!

Miért nem azt bántod, aki téged bánt?

Utálom, hogy a sok túlsúlyos vagy épp csontsovány lány agy nélkül szidja egymást és mondja el a másikat mindenféle tehénnek vagy épp anorexiásnak, csak mert őt is baxtatják.

Te sem vagy jobb ezek szerint. EGyébként rajtam is volt 20 kiló felesleg. Mit tettem? Leadtam. 5 hónap alatt. Meg kellett érte dolgoznom, de megérte.

2012. ápr. 2. 17:22
 23/33 anonim ***** válasza:

jó a formád, de 5 kiló mínusz tényleg előnyösebbé tenne

7p

2012. ápr. 2. 18:25
 24/33 anonim ***** válasza:
0%

tegnap 16:45

mivel 15 éves vagy, nem kell magadra venned

tökéletes alakom van-e? hát fogjuk rá

2012. ápr. 3. 13:52
 25/33 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs az alakoddal, 10/10. Nekem bejön, és kismillió férfinak szintén. Engem az extrém sovány és az extrém duci nők taszítanak, a kettő közt lehet bármi, a lényeg hogy megfogjon az alakjában valami. Neked nagyon szépek a melleid és a feneked. ;)
2012. ápr. 20. 23:39
 26/33 anonim ***** válasza:

1-2. képen gondolván magamba " már megint egy mutogató kislány..

a 3. képen látszik hogy van mit leadni

2012. ápr. 23. 14:19
 27/33 anonim ***** válasza:
10-ből én is egy 4-est mondanék, nekem ez már túl testes, és a 3-as kép alapján eléggé lógósak a mellei is.
2012. ápr. 23. 14:27
 28/33 anonim ***** válasza:
31%

Bocsi, de elég messze van az általam szépnek tartott testtől, így 3-4 pontot adnék rá.

A tetszikre max. annyit tudnék írni, hogy mivel nem hasra hízol, így viszonylag lapos maradt, tehát az jó, előnyös.

A többi viszont hájas. Meg formátlan is. Igazából mindened, bár a fenekeden nem látszik, az még okés. De a karjaid, combjaid elég szétfolyós. És sajnos a melled sem az igazi. Tudom, hogy drága a plasztika, de ezt érdemes lenne megcsináltatnod. Persze csak fogyás után van értelme. Mert egy 3 gyerekes anyánál még elmegy az ilyen, de azt írod, hogy lány vagy, gondolom fiatal is.

2012. ápr. 23. 14:37
 29/33 anonim válasza:
4-es kep dejo *_* nekem tetszel :D de csak ha amugy is joarc vagy, mert hat nem minden a kulso ^^ ha ehhez tarsul egy aranyos szemelyiseg is akkor johetsz barmikor :P 21/F
2012. máj. 11. 02:18
 30/33 anonim ***** válasza:
jó bőr vagy így, a kerekség jól áll neked ha tartod a mostani formád 10/10
2012. máj. 11. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!