Milyen ez a test? Hájas? Jó? (lány)
milyen messze van az általatok jónak ítélttől?
mi tetszik, mi nem?
Ha pontozni kellene csak a testet 10ből hányas?
Tudom, hogy nem a legjobb képek, de így tuti nem ismer fel senki;)
Szerintem a 4. képen lehet látni leginkább az alakod és az alapján azt mondom még olyan 8-10 kiló hátravan neked. Így oldalról teljesen oké de szemből azért lehet látni hogy van még mit ledolgozni. De legalább neked vannak melleid,én a fogyókúra közben elvesztettem őket..:S
Tényleg írhatnál egy magasságot meg egy súlyt.
Én női szemmel 10/5-t adok.
43 kilóval én azt gondolnám, hogy anorexiás vagy
egyébként jó az alakod, de fogynod nem ártana, meg mintha a melleid lógnának egy picit
"43 kilóval én azt gondolnám, hogy anorexiás vagy "
Kedves válaszoló! a 43 kilós lány védelmében és a te ostobaságod alátámasztásaként leírom, hogy az anorexia egy betegség, nem pusztán a vékony testalkat.
A 43 kiló önmagában nem jelent semmi rosszat. Lehet, hogy a válaszoló vékony csontokkal rendelkezik, alacsony és mondjuk 16 éves. Nekem volt ismerősöm főiskolán, 45 kiló volt 21 évesen, és csinos volt, mert nagyon alacsony volt, tehát a 155 centijéhez a 45 kiló normál alakot eredményezett. Vékonycsontú volt ő is. Van ilyen is.
Tehát: az anorexia szó egy betegség neve, nézz utána, mielőtt használod, és akkor írj ekkora badarságot valakire, ha a szád beszélőviszonyban van az eszeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!