Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen ez a test? Hájas? Jó?...

Milyen ez a test? Hájas? Jó? (lány)

Figyelt kérdés

milyen messze van az általatok jónak ítélttől?

mi tetszik, mi nem?

Ha pontozni kellene csak a testet 10ből hányas?

Tudom, hogy nem a legjobb képek, de így tuti nem ismer fel senki;)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. ápr. 1. 23:10
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Nekem bejön.
2012. ápr. 2. 07:21
 12/33 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem egyáltalán nem hájas, nem tudom miről beszéltek(gondolom 40 kilós anorexiás tinik írták, hogy hájas, mert amúgy nem az)
2012. ápr. 2. 08:04
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
33 éves nő létemre írom(nem anorexiás), hogy túlsúlyos vagy, az alakoddal nincs baj, csak a súlyoddal, bár nekem a vékony lányok jobban tetszenek:)
2012. ápr. 2. 08:22
 14/33 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem csinos vagy, nekem bejösz!
2012. ápr. 2. 10:56
 15/33 anonim ***** válasza:

Szerintem a 4. képen lehet látni leginkább az alakod és az alapján azt mondom még olyan 8-10 kiló hátravan neked. Így oldalról teljesen oké de szemből azért lehet látni hogy van még mit ledolgozni. De legalább neked vannak melleid,én a fogyókúra közben elvesztettem őket..:S

Tényleg írhatnál egy magasságot meg egy súlyt.

Én női szemmel 10/5-t adok.

2012. ápr. 2. 11:04
 16/33 anonim ***** válasza:
93%
az egyik képen nagyon szép az alakod, a másikon akkor vagy,mint egy aranyos bálnabébi. nagyon nem tudom eldönteni, hogy "hájas' vagy-e vagy sem. viszont amit látok, hogy nem folysz, nem terül, nem rötyögsz minden valószínűséggel, szóval nagy baj már nem lehet. ha megpróbálok ezek alapján reális képet összerakni rólad, akkor nekem egy olyan 5kiló minusz lebeg a szemeim előtt.
2012. ápr. 2. 14:40
 17/33 anonim ***** válasza:
95%
#12. Nem azért,de ez elég bunkó beszólás volt. Én is 43 kiló vagyok,de NEM gondolnám hogy anorexiás lennék. Komolyan már az kezd baj lenni,ha valaki vékony,nem az ha kövér. Egyébként válszolva a kérdésre nem rossz az alakod,még olyan -4-5 kiló és mélg jobb lesz :)
2012. ápr. 2. 15:30
 18/33 anonim ***** válasza:
49%

43 kilóval én azt gondolnám, hogy anorexiás vagy

egyébként jó az alakod, de fogynod nem ártana, meg mintha a melleid lógnának egy picit

2012. ápr. 2. 15:47
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

"43 kilóval én azt gondolnám, hogy anorexiás vagy "

Kedves válaszoló! a 43 kilós lány védelmében és a te ostobaságod alátámasztásaként leírom, hogy az anorexia egy betegség, nem pusztán a vékony testalkat.

A 43 kiló önmagában nem jelent semmi rosszat. Lehet, hogy a válaszoló vékony csontokkal rendelkezik, alacsony és mondjuk 16 éves. Nekem volt ismerősöm főiskolán, 45 kiló volt 21 évesen, és csinos volt, mert nagyon alacsony volt, tehát a 155 centijéhez a 45 kiló normál alakot eredményezett. Vékonycsontú volt ő is. Van ilyen is.

Tehát: az anorexia szó egy betegség neve, nézz utána, mielőtt használod, és akkor írj ekkora badarságot valakire, ha a szád beszélőviszonyban van az eszeddel.

2012. ápr. 2. 16:05
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: Köszönöm,hogy "megvédtél" :) És igen,az anorexia egy betegség,nem illik csak úgy dobálózni vele. Én annyit eszek mint egy disznóól mégsem hízok. Egyébként 160 cm vagyok,15 éves. Elég rosszul tudnak esni,ezek az anorexiás beszólások,főleg hogy már az internet is ezzel van tele. De neked biztos tökéletes alakod van... :)
2012. ápr. 2. 16:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!