Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Írnátok olyan linket ahol...

Írnátok olyan linket ahol találok olyan tetkót ami derékon van, egy nonfiguratív minta és a közepén egy tigris fej van?

Figyelt kérdés
[link] ilyesmire gondolok, csak szeretnék más fajtát is látni, mielőtt megcsináltatom.
2009. jún. 16. 09:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
2. válaszolónak: én nem pontoztam se téged, se senkit. Nem szokásom, nem is nézem. Mint látod inkább válaszoltam. Én tényleg csak pár képet szerettem volna látni, semmi egyéb. Az meg a saját véleményem, hogy belefáradtam hogy bármilyen témában kérdez az ember, nem sok jó jóindulatú választ kap. Neked ne fájjon az hogy olyan tetkó van rajtam amit láthatsz máson is. Arra meg hogy mi lesz ha 2 gyerekes anyuka leszek?: jelenleg 1 gyerekes anyuka vagyok és nem látom ezt problémának.
2009. jún. 16. 14:06
 12/13 anonim ***** válasza:

Ne vitázzatok, hiszen kedd van :DDD

Én még nem is láttam ilyen tigrises tetkót, pedig mindig nézegetem a tetkókat. Nem hiszem, hogy annyira elcsépelt lenne ha én még sosem láttam. Pedig nem vagyok olyan tájékozatlan.

De a dreékon lévő tetoválás ma már valóban ribancrendszám mert minden plázacica és disco csajnak olyan van.

De ez a tigrises egész édes és dögös szerintem.

Nem tudom milyen a stílusod, de ha hasonlít ezeknek a macáknak a stílusához akkor az nem lesz a legjobb választás.

2009. jún. 16. 16:14
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia,

Megcsináltadtad a tetkót. Nagyon fájt? Ma megyek csináltatni a derekamra. Nem tudok dönteni, de madj kitalálunk valamit a tetkóssal. Nem kell figyelni a rosszindulatú megjegyzésekre, mert csak irigykednek. 2 éve csináltattam egy Ferrari lovat a bokámra, de az nem volt annyira fájdalmas.

2009. júl. 14. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!