Írnátok olyan linket ahol találok olyan tetkót ami derékon van, egy nonfiguratív minta és a közepén egy tigris fej van?
Ne vitázzatok, hiszen kedd van :DDD
Én még nem is láttam ilyen tigrises tetkót, pedig mindig nézegetem a tetkókat. Nem hiszem, hogy annyira elcsépelt lenne ha én még sosem láttam. Pedig nem vagyok olyan tájékozatlan.
De a dreékon lévő tetoválás ma már valóban ribancrendszám mert minden plázacica és disco csajnak olyan van.
De ez a tigrises egész édes és dögös szerintem.
Nem tudom milyen a stílusod, de ha hasonlít ezeknek a macáknak a stílusához akkor az nem lesz a legjobb választás.
Szia,
Megcsináltadtad a tetkót. Nagyon fájt? Ma megyek csináltatni a derekamra. Nem tudok dönteni, de madj kitalálunk valamit a tetkóssal. Nem kell figyelni a rosszindulatú megjegyzésekre, mert csak irigykednek. 2 éve csináltattam egy Ferrari lovat a bokámra, de az nem volt annyira fájdalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!