Normális, hogy 23 évesen már tiszta ránc a homlokom?
Figyelt kérdés
Nagyon zavar és nem tudok mit tenni ellene.Vettem rá Loreal ránctalanító krémet,de nem használt.Meg alapjába véve zsíros bőröm,mindig kipattogok(még a homlokomon is)és nem merek bármit az arcomra kenni.Nem dohányzok,nem iszok,viszont elég sok stressz ér :( Nem sok időm van aludni,és enni se.Gyorsétteremben dolgozok,és napi egy sajtburgert ehetek,este meg már nem szeretem teletömni magam :( Félek,hogy teljesen tönkremegyek.Van valamilyen vitamin,vagy gyógyszer,ami segítene,hogy szebb legyen a bőröm?
2012. márc. 31. 19:01
1/7 anonim válasza:
Egeszsegesen kellene elned, etkezned, de ebbol a felet nem vegzed el, hiszen amit elfogyasztasz, az nem taplalo a szervezetednek, amit viszont kapszulakkal helyettesiteni nem lehet!
A munkahelyedre pl. tudnal vinni magaddal elelmet, es az italodat, amit elfogyasztasz naponta, hiszen ezek taplaljak a szervezetedet, es igy fogod elerni, hogy a borod is szep legyen!
2012. márc. 31. 19:10
2/7 anonim válasza:
szemüveges vagy?
hunyorogsz?
szemöldököd huzogatod gyakran?
2012. márc. 31. 19:13
3/7 A kérdező kommentje:
Igen,szemüveges voltam,de megműtötték a szemem.Viszont most kicsit visszaromlott,lehet szoktam hunyorogni,bár még nem szóltak ezért.Inkább a homlokomat szoktam ráncolni,akaratlanul is,bár már ezt visszafogtam,próbálok figyelni rá.De sok embert ismerek,aki többet grimaszol,mégse ráncos,pedig még idősebb is tőlem..
2012. márc. 31. 19:20
4/7 anonim válasza:
Ez lehet,hogy genetika!Minden esetre igyekezz minél előbb más munkát keresni,mert úgy veszem észre,a jelenlegit nagyon nem élvezed!
A helyes életmód nagyon sokat segíthet (tápláló ételek,sok mozgás,elegendő alvás,nyugodt lelki állapot).
Ja és van még egy tippem:arcmasszázs és esetleg fejenállás,mert ezektől vérbőség keletkezik az arcbőrben,tehát több tápanyag jut a bőrsejtekbe.
Addig is vágass fufrut!
2012. márc. 31. 21:29
5/7 anonim válasza:
Tegyél a száj rúzsodból egy kis pirosítást az arcodra, húzd ki a szemedet egy kis fekete ceruzával és mindjárt jobban fogsz tetszeni magadnak. Mit gondolsz? Mások nem így vannak vele? KOzmetikus Kati
2012. ápr. 2. 02:01
6/7 A kérdező kommentje:
Sminkelem magam rendszeresen,nekünk kötelező is a kasszán:/ De előtte se mentem utcára smink nélkül.Nagyjából elégedett vagyok magammal,csúnyának nem vagyok mondható szerencsére,de azért bánt,hogy ilyen korán így néz ki a bőröm:(
2012. ápr. 2. 09:53
7/7 anonim válasza:
Ne légy kishitű magaddal szemben.Ha küldesz egy fényképet magadról akkor ki tudok még találni valamit amitől még jobban nézhetsz ki. kozmetikus Kati.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!