Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerinted melyik tényező tud...

Szerinted melyik tényező tud leginkább rontani a szépségen, a szexi kisugárzáson?

Figyelt kérdés

1. halvány ránc

2. pattanás

3. 1-2 felesleges kiló

2012. márc. 31. 17:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Hiányzó vagy rossz fogak, szájszag, ápolatlan körmök, zsíros loncsos haj
2012. márc. 31. 17:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, ezek is, és köszi a választ, de én a 3 felsorolt közül kérdezem.:)
2012. márc. 31. 17:03
 3/8 anonim ***** válasza:
A felsoroltak közül a második.
2012. márc. 31. 17:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezek közül igazán semelyik szerintem... sokkal jobban taszít egy ápolatlan fogsor (sárga, törött stb) vagy egy zsíros haj.
2012. márc. 31. 17:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja, bocsi akkor választok a lehetőségek közül is :D talán a pattanás, de az is attól függ, hogy milyen mennyiségben és hol vannak
2012. márc. 31. 17:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát szerintem egyik sem. Max a pattanás de csak ha nagyon sok van az arcon.1-1 pattanás mindenkin előjön.
2012. márc. 31. 18:15
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!=)

Nem, szerencsére nekem nincsenek pattanásaim, maximum "azokon a napokon" éktelenkedik rajtam 1-2.=)

Csak kíváncsi vagyok, hogy a többség szerint mi tud a leginkább rontani a külsőn.

2012. ápr. 1. 12:40
 8/8 Költőnő? ***** válasza:
ezek közül egyik sem. De ha közönséges vagy és ápolatlan, az nagy mértékben
2012. máj. 30. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!