Szerintetek a külsőségeknek az önkifejezés a lényege?
Vagy ez csak a "művészlelkekre" és az elvontabb figurákra jellemző?
A nem hétköznapi megjelenésű emberekről beszélek,akik az öltözködésükkel,megjelenésükkel is ki akarják fejezni a személyiségüket és azt,amit szeretnek,és kreatívak,látványosak.
Sajnos egyre kevesebb ilyen embert látok! :(
Az lenne a lényege, de sajnos az is igaz, hogy sokan úgy akarnak kitörni az egyentö,egből, hogy egyentömeget alkotnak: pl a kockássálas elvont alterok vagy a gótok. Ha magukénak érzik a stílust, akkor hajrá, egyediséget azért lehet így is belecsempészni.
Rocker vagyok, de nem az az együtteses pólós fajta, az alkatomból kifolyólag pedig nem mutatnék dekoratívan például a szép nőcis fűzőkben meg ilyesmikben. A ruháimat magam varrom, a kiegészítőimet is én csinálom, így ha nem is tűnök ki a tömegből, egyedinek érzem magam. Ha gondolod, majd linkelek, hogy milyenre gondoltam.
Köszi!Nyugodtan linkelj,kíváncsi vagyok rá!:)
Ha érdekel,én is bemutatom,hogy nekem milyen a stílusom!
Hú,ezek gyönyörűek!!Nagyon tehetséges és kreatív vagy!!
Hát nekem sajnos így nincsenek képeim a cuccaimról,magamról meg nem akarok képeket felrakni,de azért megpróbálom körülírni a megjelenésem...(nem egyszerű)
Kedvenc színeim:piros,narancs,fekete,égszínkék,főleg ezeket hordom.
Elég összetett a stílusom,mivel rengeteg dolog érdekel.Szeretem a merész,nőies ruhákat,de azért a kényelem a legfontosabb számomra.Pl.:cipőből csak olyat veszek fel,amiben km-eket is tudok kényelmesen gyalogolni,tehát magassarkú kilőve!:D Kedvenc ruhadarabom a rövidnadrág,short,ezeket még ilyenkor is hordom vastagabb harisnyával.Imádom az indiános dolgokat,bolondulok tollas ékszerekért.
Ezen kívül főleg bőr-és ásványköves ékszereket hordok,és van pár keleties ékszerem is.Ékszer mindig van rajtam!
Sminkelni is imádok.
Összefoglalva:egyszerre vagyok sportos és kényelmes,nőies,néha rockeres is.
Köszönöm:) Jó, hogy tetszenek a dolgaim másoknak:)
Klassz, hogy ilyen katyvalék a stílusod, azt mindig kicsit erőltetettnek tartottam, amikor valaki kimondja magára, hogy én márpedig ilyen vagyok és akjkor csak azt hajlandó viselni, akkor is, ha amúgy nem tetszik neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!