Mennyit költötök egy hónapban ruhákra? Márciusban miket vettetek?
Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 21:30
21/29 A kérdező kommentje:
18as ugyan én nem vqgyok kis cwitri már feleség vagyok de igenis örómet okoz az uj ruha és boldogabb vagyok töle. Szerintem ha megtehetnéd te is boldogabb lennél töle. Feldobja az ember napját.
2012. márc. 30. 18:20
22/29 anonim válasza:
vettem vagy 10 pólót,két nadrágot,egy cipőt 2-3 sálat,mellényt
kb 40Kt költöttem erre,nem szoktam ennyit :D
23/29 anonim válasza:
Bár kiskorú vagyok, és a szüleim tartanak el, de én nem költök semmit (a szüleimmel nem költetek magamra, hiszen ők fizetnék...) Ha valami fontos van, vagy valami megtetszik, akkor megvesszük, de sosem adunk nyolcezret pl egy pulóverért... Van néhány gatyám, pólók, hosszúujjúk. Tavaszra most szerintem fogunk venni pólókat, hiszen jön a tavasz, és a tavalyiakat már széthordtam, de azért ez a tavaszi időszak szerintem mindig a költekezés ideje, ilyenkor jön a melegebb, ilyenkor cseréli mindenki a ruhatárát.
24/29 anonim válasza:
ja, én is ideig óráig biztosan boldog lennék egy két új gönctől
25/29 anonim válasza:
vettem 2 felsőt,(1700,1800)egy fekete alapon kisvirágos topánkát(2500)
összesen 6000ft :)
26/29 anonim válasza:
táska, magassarkú, igazolványtartó, ruha, rövidnadrág, szoknya és 6 felső. ^^
27/29 anonim válasza:
az utolsó vagyok: igyekszem mindig márkásat választani, mert az nem megy szét...-.-" Ja bocs, két szoknyát vettem nem egyet. Az egyik fodros, másik farmer :)
28/29 anonim válasza:
Orcy piacról nem hallotattok ??
Márkás eredetii nike .. Olcson..
én márciusba egy mellényt.. két farmert 2 cipőt 1 övet.. sminkeket...
Ennyxi
Egy hónapi .. kb.. 30ezer..
29/29 anonim válasza:
októberben 60 ezret költöttem... szánalmas vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!