Mennyit költötök egy hónapban ruhákra? Márciusban miket vettetek?
általában munkahelyen vagyok, farmer az hétvégén, hétköznap itthoni mackonadrag van 3db, ezeket valtogatom.
1 farmeros vagyok :D
Hűha... Én nagyon örülnék, ha tudnék magamnak venni 2 pólót. A hónapban 2 melltartót vettem magamnak 500/darab áron.
25N
nekem van 5 pólóm, 2 farmerom 3 fölsőm, ezek közül 1 farmer 2 fölső és 3 pólót már kinőttem, de még hordom, ezenkívül van 2 db tropára kopott cipőm
ezekszerint csak nálam van válság?
tizenéves, fizetés nélküli kis csitrik elégedetlenkednek a pár havonta több új ruha vásárlásával? azt hiszitek, hogy boldogabbak lesztek ezektől?
én a legtöbb cuccomat turiba veszem,ott mindig olyan jókat és egyediket találok,már rühellek bármit venni new yorkerbe meg itt-ott,mert mindenki az van,és megőrít,szóval turcsis ruhából tök jól kijövök,olcsó és jó(jó nem ilyen szakadt,100ft/db-ra gondolok:D)
rendes boltba esetleg cosmocitybe szoktam venni
nekem is 1 farmerem van lány létemre... nincs pénzem többre. e hónapban sem vettem semmit, ahogy máskor sem. talán jövő hónapban veszek egy cipőt, mert már el van szakadva a sportcipőm.
23l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!