Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyit költötök egy hónapban...

Mennyit költötök egy hónapban ruhákra? Márciusban miket vettetek?

Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 21:30
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

általában munkahelyen vagyok, farmer az hétvégén, hétköznap itthoni mackonadrag van 3db, ezeket valtogatom.

1 farmeros vagyok :D

2012. márc. 30. 00:10
 12/29 A kérdező kommentje:
:-) a férjem is csak 2 nadrágot váltogat ilyenek a pasik na én meg vásárolgatok
2012. márc. 30. 00:15
 13/29 anonim ***** válasza:
én ebbe a hónapba vettem 1 felsőt,1 cipőt,1 ruhát,1 táskát,sztem ennyit.De nekem is pénztől függ,meg hát attól,h találok e olyat ami tetszik,mert sokszor van olyan,h pénzem van,de semmi jót nem találok.
2012. márc. 30. 07:56
 14/29 anonim ***** válasza:
Nem tudom konkrétan mit vettem ebben a hónapban, de kb.-ra ezeket: 1 pár papucs, 2 pár sportcipő, 1 melltartó, 2 bugyi. Ez 5000 Ft körül volt. Nálam mindig változó, akkor veszek ruhát, ha találok jókat magamra, akkor egyszerre akár sokat is. Megveszem a drágábbat is, ha épp csak az van.
2012. márc. 30. 08:24
 15/29 anonim ***** válasza:

Hűha... Én nagyon örülnék, ha tudnék magamnak venni 2 pólót. A hónapban 2 melltartót vettem magamnak 500/darab áron.

25N

2012. márc. 30. 10:35
 16/29 A kérdező kommentje:
Hol lehet ilyen olcsón venni melltartót? Mert én piacon se találtam 1000 alatt.milyen kosarast hordasz?
2012. márc. 30. 10:38
 17/29 anonim ***** válasza:
Én még ebben a hónapban semmiféle ruhára nem költöttem, de ma megyek venni egy farmert, és ennyi lesz a nagy bevásárlásom.Igaz ebben a hónapban volt a szülinapom, igy kaptam egy hosszujju pólót. SANOS nem tudok olan sok ruhát vásárolni, mint amennyit szeretnék. igy havonta max 2-3 ruhadarabot szoktam, azokból is próbálom a minél olcsóbban választani.
2012. márc. 30. 11:32
 18/29 anonim ***** válasza:
43%

nekem van 5 pólóm, 2 farmerom 3 fölsőm, ezek közül 1 farmer 2 fölső és 3 pólót már kinőttem, de még hordom, ezenkívül van 2 db tropára kopott cipőm

ezekszerint csak nálam van válság?

tizenéves, fizetés nélküli kis csitrik elégedetlenkednek a pár havonta több új ruha vásárlásával? azt hiszitek, hogy boldogabbak lesztek ezektől?

2012. márc. 30. 15:37
 19/29 anonim ***** válasza:

én a legtöbb cuccomat turiba veszem,ott mindig olyan jókat és egyediket találok,már rühellek bármit venni new yorkerbe meg itt-ott,mert mindenki az van,és megőrít,szóval turcsis ruhából tök jól kijövök,olcsó és jó(jó nem ilyen szakadt,100ft/db-ra gondolok:D)

rendes boltba esetleg cosmocitybe szoktam venni

2012. márc. 30. 15:54
 20/29 anonim ***** válasza:

nekem is 1 farmerem van lány létemre... nincs pénzem többre. e hónapban sem vettem semmit, ahogy máskor sem. talán jövő hónapban veszek egy cipőt, mert már el van szakadva a sportcipőm.

23l

2012. márc. 30. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!