Minden női hasnak - leszámítva a testépítőket - enyhén puha a tapintása, vagy csak a hájasoknak?
Figyelt kérdés
2012. márc. 28. 21:31
1/1 anonim válasza:
A testépítő nők undorítóak,és amúgy nem jelentenek ilyen szempontból annyira külön kategóriát.A nagyon sok fitnesz edzést csináló nőknek is lehet kockás,kemény hasuk-pl nézd meg Béres Alexandrát-de szerintem az sem olyan vonzó.Ahogy írtad,egy nem túlzásba vitt edzéstől is lehet egészségesen lapos egy női has és attól még kissé puhább tapintású és szerintem az a korrekt.Max egy válaszvonal középen de onnantól már túllövés a célon.Az már nem nőies,egy kicsi réteg meg amúgy is mindig marad a nők hasán alkati dolgok miatt(magasabb testzsír arány,védelem a méhnek) amit csak extra kemény edzéssel és evésre való odafigyeléssel lehet eltüntetni.Ízlés kérdése,nekem pont az olyan az ideálom,amit írtál feltéve ha nem 150 cm-es derékbőség miatt puha :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!