Tényleg divat lesz az elálló fül?
2012. márc. 28. 16:32
1/17 anonim válasza:
Szerintem csúnya. Most, ha valakinek tetszik... az ő dolga
2/17 A kérdező kommentje:
A cikk első részéról beszélek, nem a faun-fülről!
2012. márc. 28. 17:17
3/17 monster under yo bed válasza:
Hogy lenne már divat egy olyan dolog, amin nem tudsz változtatni? :D
4/17 anonim válasza:
És ha divat lesz?Akkor csináltatsz magadnak? Biztos vannak,akik a divatért még ezt is megtennék :D
5/17 A kérdező kommentje:
Nem. A dolog érdekessége éppen az, hogy nekem azért műtötték meg a füleimet, mert nagyon elállóak voltak.:))) Most akkor menjek vissza?! :D
2012. márc. 29. 11:00
6/17 anonim válasza:
Elég nagy hülyeség :S Engem egyébként nem zavar ha pl egy fiúnak elálló a füle, szerintem aranyos, lányoknál ez szerintem zavaróbb lehet, legalábbis nekem az lenne. De az én barátom is elálló fülű, és nekem nagyon tetszik, szerintem kifejezetten aranyos :) De azért ez a dolog nagy hülyeség, hogy valaki direkt elálló füleket műttet magának.
8/17 anonim válasza:
Mindig kitalálnak valami baromságot, ami divat lehet. :D Nekem nagyon kicsi fülem van, nem is áll el, és pont tökéletes az arcomhoz. :D Soha nem kívántam kisebbet, nagyobbat, elállóbbat, hosszúkásabbat stb.. Aki nagy elálló fület akarja, csináljon xD Majd 50 év múlva jól kiröhögöm a nyugdíjas otthonban amikor olyan lesz mint Dumbó :D
9/17 A kérdező kommentje:
14.30: Igazad van! Szerintem is, örüljön mindenki annak, hogy ha normális füle van. Én pont attól szenvedtem sokáig, hogy nem normálisak voltak, kiálltak. Most végre nem feltűnőek, és ez így jó! :)
2012. ápr. 9. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!