Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a (igaz)...

Mi a véleményetek a (igaz) gyöngy ékszerekről?

Figyelt kérdés

Azért tettem zárójelbe az igaz szót, mert nem azokra a mindenféle színű gyöngyökre gondolok, hanem a fehér vagy krémszínű gyöngyökre. Teljesen mindegy hogy tenyésztett vagy igaz gyöngy.

Szóval mi a véleményetek róla? Én most ezeket rendeltem meg:

[link]

[link]

[link]

Rám mostanában nagyom rám tört ez a visszafogott elegancia, elkezdtem gyöngy ékszereket hordani, piros rúzst használni, és inkább az arany ékszerek felé hajlok...félre értés ne essék nem más miatt hordom ezeket, nekem ezek tetszenek így érzem magam jól:) Az hozzá tartozik, hogy a ruhatáram is lecserélődött...inkább elegáns ruhákat hordok, mint pl: blézer, ing, blúz, magassarkúk. Viszont próbálom ötvözni, hogy ne legyek TÚL elegáns...próbálom farmerral variálni:)

Vélemények?

2012. márc. 12. 10:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Attol fugg hany eves vagy... en az oreglanyokon kepzelek el gyongyot, azokon is szoktam inkabb latni... az elso kepen lathato karkoton kivul, a tobbit felejtsd el ha fiatal vagy!
2012. márc. 12. 13:15
 2/5 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok:) Köszönöm a véleményed. Én úgy gondolom nem csak öregek hordják, sőt.... Nekem is van nem egy gyöngy ékszerem és mindig megdícsérik milyen kifinomult és ízléses:) Szerintem valahogy szebbek mint ezek a leopárdmintás ócska vackok..
2012. márc. 12. 14:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Tetszik.Nekem van pár.Fülbevalót nagyon szeretem,láncot is,láncból hosszúm van,duplán hordom vagy vagy szimpla sorra kötök egy kis csomót.Abszolút variálható,nem mamás,pl.farmerrel,ruhával,tengerészfelsővel: [link] nyerő darab,színházba,suliba,dolgozni,mindenhol befutó.Ilyesmi csomót kötök a hosszúra: [link]

21 évesen én nem tartom mamásnak,de tudni kel viselni.Amit linkeltél,pillangókkal,virágokkal,egyéb giccsekkel,az viszont nem tetszik.

2012. márc. 12. 17:33
 4/5 anonim ***** válasza:
50%

Ékszerész vagyok, igaz gyöngy nem létezik, csak tenyésztett! Van fehér, krémszínű, rózsaszínes, lilás, narancsos és zöldesfekete színben is. Utóbbi a híres tahiti gyöngy. Én a 40-es korosztálynak tudom inkább elképzelni.

26N

2012. márc. 24. 09:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Huszonéveseken is jól áll, a lényeg, hogy ne legyen nagy méretű és sok, mert az ízléstelen.

Egy elegánsan öltözködő nőnek alap, hogy van gyöngyékszere. Mindegy, hogy hány éves.

2012. szept. 8. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!