Álltál már ki a piacra a megunt ruháiddal? Milyen eredménye volt? Érdemes megpróbálni?
pécsi vagyok és a pécsi vásárban nem kell adózni, én nem tudom, hogy hol kellhet.... na mindegy...
ott méterenként 500ft a helypénz és elég sokan szoktak lenni.
én jártam ki párszor, első alkalommal 5000felett kerestem, mondjuk vittem vagy 30kg ruhát cipőt vegyesen, és ált. 100ft/db áron adtam, nadrágok, cipők 300, az új dolgok 500-1000de ebből csak 2-3db volt.
aztán persze egyre kevesebbet, mert hétről hétre fogyott és átválogatták.
vaterán adtam el most 20kg ruhát kb 2000ft-ért...hát mondhatom, nem éri meg... :S
Abból a helypénzből adóznak amit befizetnek, utána még egyszer már nem kell, és számlát sem kell adni.
Nálunk így megy az egri, az andornaki és a felsőtárkányi bolhapiacon is. És van régiség vásár is, ott is csak helypénz van (mivel az ország egyik legnagyobbja, ezért gondolom, legális a dolog)
És bármit eladhatsz tehát kiviheted a megunt holmijaidat, mi egy csomó ócskaságból majd 8000ft-ot kerestünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!