Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne szép, lapos a...

Hogyan lehetne szép, lapos a hasam? Van rajta némi "háj", és könnyen felpuffad.

Figyelt kérdés
2009. jún. 15. 07:20
 1/4 anonim ***** válasza:
56%
Diéta + sport. Ne zabálj össze-vissza minden szemét kaját. Pl. péksüti, csipsz, csoki...
2009. jún. 15. 15:16
 2/4 anonim ***** válasza:
57%

Kedves hozzászóló ha nem értesz hozzá akkor ne írj baromságot nem csak a chipstől és az édességtől puffadhat hanem mindentől amiben van keményítő, krumpli, tészta stb.

Ez elég primitív hozzászólás volt de mind1. Egy területről sajnos nem lehet fogyni én is ezzel szenvedek, annyi valóban igaz h sporttal és diétával tudod leadni. De a sport az ne csak erre a területre menjen, dolgozz mindenhova és hasra mondjuk duplán.Édesség természetesen kilőve, kenyér csak reggel, és mint mondtam a krumpli, tészta, hasonlókat kerülni, vagy csak a korai időszakban 2-3 fele. De van egy csomó ilyen táblázat neten is, hogy mi puffaszt és mi nem. Nézz utána.

2009. jún. 15. 18:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Érdemben ugyanazt írtad le mint én. Most akkor melyikőnk a hülye? :)
2009. jún. 15. 18:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem mondtam h hülye vagy csak felszínes volt a válaszod, és a kérdező gondolom ennyit magától is kitalált, hogy sport meg diéta.
2009. jún. 15. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!