Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fodrásznak kell borravalót...

Fodrásznak kell borravalót adni? Ti szoktatok?

Figyelt kérdés
Egy kérdés kapcsán merült fel bennem a kérdés. Én idáig nem adtam, mondjuk nem is járok sokszor. Mit gondoltok kell adni? És ha ti adtok, mennyit szoktatok?
2012. márc. 27. 22:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egy rövid hajnál, lehet, hogy fél óra a munka, de én ültem már 6 órát is fodrásznál a fenék alá érő eszméletlen dús hajammal. És mégsem kért érte soha többet 5 ezernél. Pedig ott többet is megérdemelt volna a fodrász, ezért adtam neki a borravalót. Első voltam.
2012. márc. 29. 00:13
 12/14 anonim ***** válasza:

Hát igen, így már érthető. Nekem általába a fodrászok max 1 óra alatt végeznek velem, amióta egyszer leégették a hajam, azóta pedig otthon festem, mert nem bízok nagyon bennük.

Valószínű ha egy megbízható fodrászról lenne szó, aki mindig beletrafál a tutiba, és mindig csillogó szemmel jövök el tőle, annak feltétel nélkül hagynék 10-20%-nyi borravalót, mert kitett magáért, pláne ha mondjuk nem csak 1 órás szöszmötölésről lenne szó.:)

2012. márc. 29. 19:08
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Bocss 10es, akkor járjál inkább kórházba, nem mondta senki, hogy a fodrászat meg az étterem ugyan az! Ezt a borravaló szokást is képzelheted, hogy nem én találtam ki! Te is ott hagysz pénzt ahol akarsz, és én is! Én pl. egy női hajvágásért 1000et, egy férfiért pedig 500at kérek, az megint más, hogy akár 500 borravalót is kapok...
2012. ápr. 2. 14:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Nagyon régóta nem járok fodrászhoz. Amíg jártam, 100 és 150 Ft körüli borravalókat kapott, mindig kerek összegre kihozva.
2014. ápr. 25. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!