Milyen ez az alak? Kb hány kiló lehet ez a lány?
2012. márc. 27. 20:15
21/37 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) hát részben genetika.. másrészt pedig Rubint Rékának csinálom a dvd-it és néha futok is.. bár azt elég ritkán :D
2012. márc. 28. 15:34
22/37 A kérdező kommentje:
ja és amúgy jól mondta az egyik válaszoló 52-53 kg vagyok.
2012. márc. 28. 15:35
23/37 anonim válasza:
Én erre csak annyit tudok mondani: Whaaa :$ ;)
24/37 anonim válasza:
Nagyon jó alakod van!Viszont szerintem vigyáznod kéne egy kicsit a szűk csipőnacikkal,mert dupla derekad van.
25/37 anonim válasza:
Szia!Megkérdezhetem, hogy mióta csinálod a RR dvd-t?:)
Egyébként nagyon szép alakod van, szerintem ez a legszebb női alak.(karcsú derék, szélesebb csípő)Nem nagyképűségből, de nekem is ilyen alakom van, maximum egy kicsivel vékonyabb vagyok, de én szeretem az alakom.Szeresd Te is!:)
26/37 A kérdező kommentje:
Köszi :) igazából eddig nem gondoltam, hogy jó az alakom.. de ha már ennyien mondják akkor csak nem lehet rossz :D kb 1-2 hónapja csinálom a Rubint Rékát :)
2012. márc. 31. 12:40
27/37 anonim válasza:
Szerintem is jó alakod van az úszógumitól eltekintve, mert az tényleg az! ha a csípője lenne, akkor nem lenne ennyire kerek... de hát ilyet az alkatod, amúgy nincs ezzel semmi baj, meg csípőből elég nehéz fogyni amúgyis.
28/37 anonim válasza:
Addig nyalnám a feneked amíg bele nem halnék.
29/37 anonim válasza:
Hagyjátok már ezt az úszógumis hülyeséget.
A csaj 2 mérettel kisebb bugyit hord, ezzel csinál magából kötözött sonkát. Bugyi nélkül semmi baj nem lenne az alakjával... :)
30/37 anonim válasza:
Az nem úszógumi, csak nagyon bevág neki a bugyi. Normális bugyival senkinek nem tűnne fel. Kérdező: jó alakod van, de ez a bugyi tényleg nem rád való, nem bántásként mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!