Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vélemények a Retro Jeansről?

Vélemények a Retro Jeansről?

Figyelt kérdés
2009. jún. 14. 21:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
A Philip russel nagyon gagyi. Sok sok éve még jó volt, de mára elszabott poliészter szar az összes.
2010. szept. 5. 22:23
 22/26 anonim ***** válasza:

Amiket mi vettünk azok elég jók. 2003 óta sok cucc van tőlük, eddig egyikben sem csalódtam. A Retroval meg úgy voltam, hogy nem ismertem, csak mindenhol olvastam, hogy mennyire sztárolják. Aztán az üzletben a cuccok minőségérzete nem hozta meg számomra azt, amit egy ilyen brandtől elvárnék. A PR szerintem is kommersz márka, de jó az ár/teljesítmény viszonya. Amúgy nem csak tőlük veszek cuccokat, hanem ahol, ami megtetszik és megéri az árát. (Lehet drága is, de érje meg az árát)

Ami meg a Retro boltosok flegmaságát illeti, jót mosolyogtam azon a sztorin, hogy a havi 70-80e-ért billegő bolti eladók a ruhájuk alapján lenézik a vevőjelöltet. Aki lehet, hogy jóval fölöttük áll.

2010. szept. 6. 08:02
 23/26 anonim ***** válasza:
08.02 ez sajnos nem csak a retrosokkal van így, én is ezen szoktam kiakadni, hogy a 70ezres fizetésével minek néz engem csövesnek? Mert úgy kezel, mintha azt mondaná, jaj kiscsillag te ezt úgy sem tudod megvenni. Tavaly egy üzletsoron egy standon táskát és pénztárcát eladó vágott rám pofákat, meg fennhangon közölte, hogy az eeeegy haaaatezeeeeer forintos pénztárca. Hát azt hittem közlöm vele, hogy csak a lánc ami a nyakamba fityeg többet ér mint az összes táskája meg pénztárcája amit árul, a csizmám meg a havi fizetése, úgy hogy lehet vásároltam is volna, ha nem bunkó. Komolyan, ha meg beszárítom a hajam, sminkelek és rakatok műkörmöt, akkor egyből kinyalják a seggem. Ez vicc.
2010. szept. 6. 16:45
 24/26 anonim ***** válasza:

GYENGE! inkább veszek Replay polot vagy Devergot

mint Retrot 8-9ezer ért:/ silány a minősége

2010. okt. 6. 18:51
 25/26 anonim ***** válasza:
sz*r drága pénzért eladják a tré kínai minőséget és a Replayt majmolják:D inkább vegyétek az olasz márkát pl:Energie,Devergo,
2010. okt. 17. 19:00
 26/26 anonim válasza:
Én is azok közé tartozom,akik csalódtak a márkában.Sokszor ezt láttam a címkébe írva:"made in china",emellett a minősége is rossz(a pólóik felmosórongynak valók)és drága is.
2010. dec. 4. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!