Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vélemények a Retro Jeansről?

Vélemények a Retro Jeansről?

Figyelt kérdés
2009. jún. 14. 21:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
34%

Egyszer-kétszer betévedtem, de mindenki azt mondja, hogy szar hamar elszakad, na az eladók látom mindenhol bunkók.:DDD

Van sok jó márka..REtro-t leszarni..

2009. jún. 16. 16:03
 12/26 anonim ***** válasza:
10%
Miben nyilvánul meg a bunkóságuk? Tudtok mesélni? (kiv. vagyok)
2009. jún. 16. 16:09
 13/26 anonim ***** válasza:
76%
Abban, pl. ,hogy ha én itt,ahol lakom, bemegyek egy nagyobb nevű(pl retro) üzletbe,csak szétnézni, akkor előbb végignéznek rajtam diszkréten, majd mikor látják,hogy alig vagy épp semmilyen márkásabb ruha nincs rajtam, le sem sz*rnak, flegmák és oda se jönnek érdeklődni,hogy mit akarok. Ez bunkóság számomra, bár kinek mi számít annak.
2009. jún. 16. 16:33
 14/26 anonim ***** válasza:
3%
fuu de utálom.Az a legszarabb h már ha azt mondom h retros, rögtön a disco cicababák jutnak mindenkie szébe ami a retrohoz köze nincs!! pont h iylen modern diszkos szar... rerto...gecc ennél hüylébb nevet kinem lehetett volna találni. Vannak yilen plázapcsák akik kurra nem retrosak de retro cucokban vannak...és ez yoaln abszurd.
2009. aug. 16. 15:25
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a helyesírásod abszurd. Nem lehetne átolvasni, mielőtt elküldöd?
2009. aug. 17. 11:52
 16/26 anonim válasza:
100%

Én nagyon szeretem a Retro-t. Szerintem nagyon jó cuccaik vannak és jó minőségűek is. Akinek meg nem tetszik, akkor ne vegye!

16/f

2009. szept. 29. 18:36
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretném, csak nekem drága. Pedig az az egy-két darab, amihez már használtan jutottam, az jó minőségű is volt és normális is. nem ilyen semmi anyagú, túl díszített szar.
2010. máj. 9. 01:45
 18/26 anonim ***** válasza:

Eddig nem volt vele dolgom. Ma elmentünk a csajommal az ARENA PLAZA-ba, ahol van Retro bolt. Akciók is ki voltak írva, a párom szeretett volna egy-két cuccot, bementünk.

Én csak a pólókig jutottam a nézelődésben. Annyira RATYI az egész, lógnak a cérnák a hónaljrészben, igénytelen anyaghasználat, kb olyan az egész minőségérzete, mintha egy Colosseum üzletben járnánk, de még a Takko is különb.

Olyanok a Retro polói és a farmerjai, mintha már ezer éve hordanák őket és a nap is kiszívta színüket és el is vannak nyúlva.

Úgyhogy gyorsan elmenekültünk és bevásároltunk a Jeans Club-ban az ún Philip Russel cuccokból, mert olcsóbbságuk ellenére sokkal jobb minőségűek.

2010. szept. 5. 18:00
 19/26 A kérdező kommentje:
hát én azért azt nemhinném hogy a PR jobb minőségű, sőt...:D
2010. szept. 5. 18:01
 20/26 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem nagyon ratyinak tűnt a retro. Nagy csalódás volt.
2010. szept. 5. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!