Mit szóltok a talptetováláshoz?
Figyelt kérdés
Csak én látom, csak az enyém ;)2012. márc. 26. 22:40
11/19 A kérdező kommentje:
Naugye, tudtam én hogy van valami rossz is ebben :( mindegy. Ma bemegyek és megkérdezem egy profitól :)
2012. márc. 27. 08:48
12/19 anonim válasza:
Én is hallottam azt, hogy talpról is kopik...
13/19 anonim válasza:
egyik ismerősöm csináltatott teljes talpra tetkót úgy 8 éve. ma már semmi nem látszik belőle. nem tudom, hogy kikopott-e vagy kidobta a bőre a festéket, de már nincs ott, az tuti :)
14/19 anonim válasza:
Lehet csak felnyomott egy Turbó rágós tetkót, hogy menőzzön :P
15/19 anonim válasza:
Semmi értelme nincs, ráadásul lefog kopni állandóan... tudom, hogy nagy divat lett (sajnos!) a tetoválás, de gondold meg hova és mit
16/19 anonim válasza:
semmi kivetnivaló nincs benne, de mi az értelme?
17/19 A kérdező kommentje:
Az az értelme, hogy csak én láthatom, meg esetleg a strandon pár ember.Ha csináltatok, akkor nem azért hogy minden ember bámulja mint pl vállon, na meg egy nőnek vállra szerintem undorító.
2012. márc. 28. 09:04
18/19 anonim válasza:
nekem van a talpamon tetovalas, mar 10 eve, szoval ha valamit szeretnel meg tudni irj egy privit! arra ugyelj h a tetkod ne tunjon pacanak, vagy kisznak, mintha csak beeleptel volna vmibe...stb!
19/19 anonim válasza:
jah es meg vmi, a tetovalast magadnak csinaltatod, nem masoknak!! ez a valaszom azoknak akik azt kerdezgetik, h mi ertelme talpon?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!