Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tudnek gyorsan hizni?

Hogyan tudnek gyorsan hizni?

Figyelt kérdés
16 eves vagyok es meg mindig 49 kg.2 het mulva kulonleges kirandulason leszunk az osztallya. Es egy vagy masfel het alatt szeretnek hizni min.5 kg. t Kerlek adjatok tippeket a hìzokuraval kapcsolatosan!? Etrendet amibe sok a kaloria, vagy olyat hogy naponta miket kell meg egyek, vagy teljes etrend receptet. Nagyon koszonom. ( neten nem kaptam semmi hasznalhatot)

2012. márc. 26. 18:19
 1/5 anonim ***** válasza:

ha nekem hizókúrázni kéne zabálnék mindent nemértem miért kell ezt a kérdést mindig feltenni ha hizni akarsz egyél mint egy állat:)

nem kell ehhez étrend ami van egyed!

2012. márc. 26. 18:46
 2/5 A kérdező kommentje:
de vannak kalyak amiben 3x annyi a kaloria tartalma mind mas kajanak:D
2012. márc. 26. 18:58
 3/5 anonim ***** válasza:
A chipsben, csokiban, de még a fehér kenyérben is sok van.
2012. márc. 26. 19:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Az sem jó ha észnélkül elkezdesz enni mindent, mert az igaz, hogy jön rád kiló, de az mind zsír és lehet, hogy nem fogsz neki örülni később..:) Kirándulás miatt nem éri meg elrontani az alakod szerintem. Nem olyan vészes az a 50 kilód, bár azt is írhattad volna, hogy hány centihez. Szerintem inkább kezdj valamit edzeni, és amellé egyél sokat. Igaz hogy az nem lesz gyors változás, de mindenképp hasznosabb a jövőre nézve. Bár a génjeidtől is függ ez igazából. Ha eddig is gondjaid voltak a hízással, pedig ettél rendesen, akkor elképzelhető, hogy te ezt örökölted. Nem ritka, hogy valaki bármennyit eszik mégsem hízik. Pl. én is ilyen vagyok..44 kiló vagyok 168 centi és már 19 éves..Szóval ehhez képest te szerintem jobban állsz..:D
2012. márc. 26. 20:26
 5/5 A kérdező kommentje:

172 cm. vagyok.:)

es koszonom szepen.:)

2012. márc. 26. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!