Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szoláriumozó fiúk. Menő vagy...

Szoláriumozó fiúk. Menő vagy ciki?

Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 21:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ultragáz. Ha ad magára, sportoljon, legyen tiszta a keze, körmei, szépek a fogai, szoli nem kell!

tömören röviden

2012. márc. 26. 18:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem ciki!
2012. márc. 27. 11:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Fiu vagyok 4 eve szolizok nyar elott, mert rossz a borom es felkészítem a nyarra, mivel kiwisunba jarok, ott nem lehet megegni, az en boromnek jobb meg a napnal is. De barnulni is akarok, csak nekem nehezen megy. Egyaltalan nem ciki, akinek a fehérebb emberek jonnek meg meg csajok ott baj van. Mm nekem is bejon neha az ilyen hofehet voros v szoke csaj, de nem orokre, es a baratnom is nagyon durvan jol nez ki lebarnulva, o mazlista, nagyon barnul.

Ha barnabb vagy feherebbnek tunik a fogad es jobban latszanak az izomtonusok. Ezert barnitoznak versenyeken.

Valamint a bor alatt talalhato 5%-nyi zsirt csak szoli/nap vagy szaunazassal dolgozhato le.

Egyebkent az ilyen ergoline stb szolik elhiszem h cikik, mert termeszetellenes szint adnak, de a kiwi nem. Illetve napon lehet meg barnulni hozza es akkor jo.

2012ben el is hiszem h meg ciki volt :D akkoriban a voros feju lanyok partys fiuk gazok voltak, manapsag ilyen mar nincs is. Regen csak az ilyen minosegtelen ergoline fele sima szolik voltak, ma mar van jobb halistennek.

2020. aug. 14. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!