Szoláriumozó fiúk. Menő vagy ciki?
Ultragáz. Ha ad magára, sportoljon, legyen tiszta a keze, körmei, szépek a fogai, szoli nem kell!
tömören röviden
Fiu vagyok 4 eve szolizok nyar elott, mert rossz a borom es felkészítem a nyarra, mivel kiwisunba jarok, ott nem lehet megegni, az en boromnek jobb meg a napnal is. De barnulni is akarok, csak nekem nehezen megy. Egyaltalan nem ciki, akinek a fehérebb emberek jonnek meg meg csajok ott baj van. Mm nekem is bejon neha az ilyen hofehet voros v szoke csaj, de nem orokre, es a baratnom is nagyon durvan jol nez ki lebarnulva, o mazlista, nagyon barnul.
Ha barnabb vagy feherebbnek tunik a fogad es jobban latszanak az izomtonusok. Ezert barnitoznak versenyeken.
Valamint a bor alatt talalhato 5%-nyi zsirt csak szoli/nap vagy szaunazassal dolgozhato le.
Egyebkent az ilyen ergoline stb szolik elhiszem h cikik, mert termeszetellenes szint adnak, de a kiwi nem. Illetve napon lehet meg barnulni hozza es akkor jo.
2012ben el is hiszem h meg ciki volt :D akkoriban a voros feju lanyok partys fiuk gazok voltak, manapsag ilyen mar nincs is. Regen csak az ilyen minosegtelen ergoline fele sima szolik voltak, ma mar van jobb halistennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!