Szeretnék ilyen világos barna hajat (kép lent ^^) és milyen hajfestéket kell vennem mert ami a hajfesték dobozán áll az nem mindig ami lesz belőle. Egyébként a gesztenyebarnánál kicsit világosabb a hajam. ^^ Milyen hajvastéket vegyek? ^^
2012. márc. 25. 16:32
11/12 A kérdező kommentje:
21:44 köszi a választ biztos szép lett a hajad.:) nekem az első linknél világosabb a hajam de a másodiknál kicsit sötétebb én is hamarsoan befestem ^^
2012. márc. 26. 15:39
12/12 A kérdező kommentje:
21:48 köszi a válankább hajfestéket vennék biztos nem fog rosszul álni mert már kiprobáltam szinezővel a hajamon anno és jólállt :) de azért köszi a választ
2012. márc. 26. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!