Szeretnék ilyen világos barna hajat (kép lent ^^) és milyen hajfestéket kell vennem mert ami a hajfesték dobozán áll az nem mindig ami lesz belőle. Egyébként a gesztenyebarnánál kicsit világosabb a hajam. ^^ Milyen hajvastéket vegyek? ^^
ez hasonlít rá a legjobban,és azért linkelem ezt a festéket mert még sose volt alkalmam csalódni benne,mindig azt a színt kaptam amire vágytam:) Bár én szőke vagyok de mit sem változtat a lényegen! Vágj bele, sok sikert!
A boltokban van általába tincsminta, az alapján válassz.
Én most ilyennel festettem be a hajam(és kb olyan színű volt, mint az első linkelt képen)..
várjál így érthetőbb: ilyen színű volt kb a hajam: [link]
ezzel festettem be: [link]
És olyat kaptam mint a 2. általad linkelt képen.
Szóval 1-2 árnyalattal világosabbat kell venni, mint ami a képen van, de a tincsminták azok általába a valódi színt mutatják.
Szerintem inkább színezőt vegyél csak, ne festéket!
A színező kikopik egy idő után, de a festék az sajnos nem!Ha nem tetszik az árnyalat egy idő után mosással kijön!
A Palette-nek vannak színezői:
A sárga dobozos Tone creme shampoo--ez van ráírva
És a rózsaszín dobozos color and gloss!
Mindkettő 24-28 hajmosásig tartó színező!
Én ezeket ajánlom neked! Nem tér el nagyban a hajszínedtől, talán az ofő sem akad ki!
A festék nem való neked, meg attól nem könnyű megszabadulni, és rendszeresen festeni kell. De nem így a színező. Az, ha nem jön be kikopik 2-3 hónap alatt!
ezek jók lennének neked: (kicsit nagyobban látod)
A vajkaramella árnyalat szerintem szép lenne neked:
A nugátbarna is hasonlóan feldobná a hajadat:
Mindenképpen válassz ezek közül:)
Jók a színek, én is Palette-vel színezem a hajamat! Szép fényt ad a hajadnak. Csak olvasd el mindenképpen, hogy színező legyen és ne festék!
Ha van valami, írj privit:)
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!