Mit csináljak, hogy gyorsabban barnuljon a lábam?
Figyelt kérdés
3x voltam szoliban eddig,a karomon,hátamon,hasamon látszik,még a combomon is,meg a fenekemen,de a lábszáram tök fehér.Mit csináljak,hogy az is barnuljon?
Az igaz,ha sok répát eszem,elősegíti a barnulást?Napi 2-3 szál?
2012. márc. 24. 20:14
1/2 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok... A karotin segít, ami répában van, de több értelme van ha veszel olyan kapszulát ami direkt erre van (és karotin meg ilyesmik vannak benne). Vagy esetleg vegyél szolikrémet.
2/2 anonim válasza:
A szoliban sok féle krém van, nálunk olyat is lehet kapni, ami kifejezetten a lábra való. A vendégeinknek bevált, én még nem próbáltam, mert nincs rá szükségem, mindenhol egyformán barnulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!