Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy gyorsabban...

Mit csináljak, hogy gyorsabban barnuljon a lábam?

Figyelt kérdés

3x voltam szoliban eddig,a karomon,hátamon,hasamon látszik,még a combomon is,meg a fenekemen,de a lábszáram tök fehér.Mit csináljak,hogy az is barnuljon?

Az igaz,ha sok répát eszem,elősegíti a barnulást?Napi 2-3 szál?

2012. márc. 24. 20:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy vagyok... A karotin segít, ami répában van, de több értelme van ha veszel olyan kapszulát ami direkt erre van (és karotin meg ilyesmik vannak benne). Vagy esetleg vegyél szolikrémet.
2012. márc. 24. 20:40
 2/2 anonim ***** válasza:
A szoliban sok féle krém van, nálunk olyat is lehet kapni, ami kifejezetten a lábra való. A vendégeinknek bevált, én még nem próbáltam, mert nincs rá szükségem, mindenhol egyformán barnulok.
2012. márc. 24. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!