Mitől nő gyorsabban a haj?
Hú, mindennap van ilyen kérdés:)
sok víz, egészséges táplálkozás, vitamindús étrend.
Ricinus olaj, Revalid kapszula, Bánfi hajszesz...
nekem a fodrász azt mondta, masszírozzam sokat a fejbőröm.
A többiben nem igazán hisz.
Szia. A ricinusolajtól gyorsabban nő a haj, és nagyon olcsón adják a patikákban. Ezt tudom javasolni.
Esetleg a fejbőrmasszázs is segíthet. Ezek mellett sok vizet igyál!
Ha érdekel, találtam a neten egy naplót ( ami ugyan most indult), de a lány teljesen értelmesen, pontosan leírta, hogy hogyan kell használni a ricinusolajat.
(Én is innen tanultam meg!)
Itt a weboldal : [link]
Sok sikert a hajnövesztéshez, és figyeld a naplót, mert szerintem rengeteg érdekes cikk lesz még! :)
Egy hónappal ezelőtt voltam a fodrásznál, nem az ő hiája, hülye a hajam nem állt jól a rövid így eldöntöttem megnövesztem (elfoadható korona: 5-6 cm-nél)
5naponta ricinusolaj órákig rajtahagyva, utána bánfi sampon és balzsam használata... emellett mindennap bevettem 1-2 Biovanne vitamint is... nagyon durván megnőtt! 1 hónapja és egy hete volt pont a hajvágás és 10 cm-t nőtt!!!
addig állandóan vasaltam, hogy valahogy kinézzek, és nem ártott meg neki a vasalás...gondolom a ricinus gondoskodott róla! :)
és ráadásul göndör hajam van.. a rövid hajjl úgy néztem ki mint egy részeg rocker vag ymint egy nagymama.. de most a régi..:)
ricinusra, bánfira, biovannéra esküszök!
Ő nagyon szép eredményeket ér el rövid idő alatt. Én mindig csak ámulok-bámulok a képei láttán. Bárcsak nekem is ilyen gyorsan nőne a hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!