Ha minden nap tíz percig lehajtjuk a fejünket és ugy fésülködünk akkor gyorsabban nől a haj?
Sziasztok
Valóban ha fejünket lehajtva fésülködünk minden nap 10 percet akkor a haj gyorsabban nől?? ha igen akkor miért és kinek vállt már be??
Évekig minden nap lehajtott fejjel fésülködtem, mostmár vagy két éve nem igazán fésülködök, főleg lehajtott fejjel, és teljesen ugyanolyan tempóban nő a haj. xD
De talán ha egész napa padlón húzod a fejed, kicsit jobban hat rá a gravitáció, megnyúlik, és olyan lesz, mintha pár mikrométerrel gyorsabban nőne. :D
ha 10 perceket fésülködsz, akkor azzal serkented a vérkeringést, és ha egyénként egészséges a szervezeted, nincs hiány semmiből, akkor nő a hajad. viszont több centis különbségeket ne várj, ilyen sztorikban mindig a szomszéd kiskutya gazdájának a nagynénjének a konyhásnénije szerepel. :D
hát nemtom ez hol volt bunkó, csak elmondtam az álláspontom.
amúgy kösz, nem kopaszodtam meg, csak egy derékig érő göndör hajat nem jó ötlet minden nap alaposan átfésülni, mert akkor vattacukor effekt van. xD
viszont amíg rövid hajam volt, fejjel lefelé fésülködtem, mert úgy tudtam kibogozni az alját is, nem mert azt reméltem, hogy gyorsabban nő... de mindegy. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!