Amik itt vannak kb mindd tetszenek,imadom a strasszos,hello kittys,pink dolgokat,szeretek barna lenni,fekete haj,pothaj..
Nem tudom hogy hivjak ezt a stilust,mert en csak imadom ezeket a dolgokat..NE szoljatok le,inkabb a kerdesemre valaszoljatok puszcsi ;)
2012. márc. 24. 02:20
1/9 anonim válasza:
hure.
2012. márc. 24. 02:49
2/9 anonim válasza:
Talán glam. De itthon nemes egyszerűséggel a plázacica szót használják.
2012. márc. 24. 07:31
3/9 A kérdező kommentje:
Elso koszi,az olvasast azert meg gyakorold,mert ahogy en latom nem megy ;)
Masodiknak meg koszonom,vtak akik mar mondtak ram :D
2012. márc. 24. 09:11
4/9 anonim válasza:
Csicsa sztájl plázacica
2012. márc. 24. 10:08
5/9 anonim válasza:
Glam a stílus neve, jól mondja amásodik. De ki így, ki úgy emlegeti. És nem igaz. A glam stílust viselők/kedvelők és a mi szóhasználatunkba vett plázacicák között ég és föld a külömbség. Náluk a plázacicák tudjátok milyenek, azt hiszem nem kell elemezni. Viszont a glam-esek, csupán divatkedvelők, szeretik a csilli-villi cuccokat, de hangsúlyozom. Amerikában terjedt el ez a divat és csak azért, mert sokak szőkék, nem szabad őket összetéveszteni a plázamacskákkal. Egyszerűen jól érzik magukat a bőrükben, de ők nem olyanok, mint a nálunk található kis****. Hidjétek el. Közük nincs shozzá! :)
2012. márc. 24. 11:15
6/9 A kérdező kommentje:
Mi a kulonbseg kozottuk?:D a hello kittyt viszont leszoltak es nem vagom mert..15 eves vagyok es gaz a hk? En szeretem..
Utolsonak koszonom a hosszu valaszat!;) egyebkent fekete hajam van,van pothajam,pink,fekete,feher a kedvenceim koze tartozik,szeretem a playboyt,hello kittyt,nagyon csili vili cipoket meg mindent uristen :DDDD weheartiten van sok kep az ilyenekrol,akkor glam a stilusom?;)
ez akkor is giccses, a rajok szeretnek így "divatozni". fiú vagyok, nekem is jó ízlésem van, de ez nem tetszik. Lassan már mindenkinek LV-s cuccai vannak(mivel előszeretettel hamisítják), szóval már olyan mint a Converse tornacipő...egy ideig menő volt, most már inkább gáz. A többi csilli-villi rózsaszín/magenta kieg. ,agyonszolizott bőr, hidrogénszőke haj pedig egy egoista plázahölgy ismertetőjegyei
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!